Terapia prin regresii in vieti anterioare si hipnoza

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Terapia prin regresii in vieti anterioare si hipnoza

Terapia prin regresii in vieti anterioare si hipnoza

Cati dintre noi stim ce este hipnoza cu adevarat si la ce ajuta aceasta?  Cati am apelat la terapia cu hipnoza pentru a rezolva probleme ce tin de natura subconstientului? Dar sa o luam cu inceputul…
Prin hipnoza, este accesat inconstientul, adica partea cea mai mare sau majoritara a mintii noastre, sau mintea-sursa, cea din care izvorasc si unde se duc toate emotiile noastre, constiente sau nu.
Daca ti-as spune ca toti am experimentat hipnoza, cel putin o data in viata, m-ai crede? Daca nu, atunci iti voi da o explicatie simpla: experimentam hipnoza, intr-un fel natural atunci cand ne concentram profund pe ceea ce facem. Acest fenomen poarta numele de disociere si intervine in momentul in care, in aceeasi clipa, tu faci ceva si te gandesti la cu totul altceva, avand, ca sa spunem asa, doua minti deodata. Iti suna cunoscuta acum situatia?
Hipnoza si terapia prin regresii in vieti anterioare este un subiect interesant si ambiguu, dar pe care multi il evita. Nu se cunosc inca motivele reale pentru care se intampla acest lucru.

Terapia prin regresii in vieti anterioare si hipnoza

Psihologul Michael Grecu este specialist in astrologie si chiromantie sit e poate ajuta sa gasesti raspunsuri la intrebari, prin intermediul subconstientului tau. (cunoscut fiind faptul ca  mintea inconstienta este cea care se ocupa de procesele si activitatile automate, cum ar fi condusul sau scrisul, in vreme ce mintea constienta se focuseaza asupra sarcinii ce necesita atentie).
Chiar daca nu constientizezi adevarata problema de natura subconstienta, poti gasi totusi o rezolvare a acesteia cu ajutorul hipnozei. Daca simti ca viata ta este incompleta sau ca traiesti des sentimente de déjà vu, datorate monotoniei care s-a instalat in viata ta, simti ca iti lipseste ceva, dar nu stii cu exactitate ce anume, atunci o terapie prin hipnoza poate fi solutia de care ai nevoie.
Atentie insa! Aceasta terapie prin hipnoza trebuie efectuata de catre un specialist in domeniu! Adevaratele solutii necesita profesionalism adevarat – daca ti cont de aceste sfaturi simple, atunci esti cu un pas mai aproape de implinirea spirituala, dupa care multi tanjim.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte