Fotoliu de masaj investiţie bună

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Fotoliu de masaj investiţie bună. Fotoliu de masaj Irest-A382Fotoliu de masaj. Evoluția societății a dus la dispariția unor ocupații bazate pe efortul fizic, de multe ori în condiții extreme, și odată cu aceasta la apariția altora care se bazează mai mult pe statul pe un scaun, lucrul la birou, ore în șir. În ideea păstrării sănătății vă recomand fotoliu masaj din gama de fotolii de masaj Komoder.

Spatele obosit provoacă stres, oboseală și boli ale coloanei vertebrale.  Fotoliul masaj te relaxează și are efecte terapeutice asupra organismului tău. Atunci când oboseşti la birou trebuie doar să te laşi pradă fotoliului care te poate masa 5÷30 de minute, sau cât crezi tu că este necesar. Stresul provocat de disconfort dispare. Dintre nenumăratele fotolii cu masaj vă recomand fotoliu masaj iRest A382.

Aceste fotolii masaj nu sunt destinate numai firmelor ci şi familiilor cu mai multă dare de mână. Chiar dacă fotoliul are un pret destul de scăzut este greu accesibil celor cu venituri mici.

Totodată nici o firmă cu 300 de angajaţi nu îşi permite să achiziționeze pentru fiecare cate un fotoliu de masaj, aşa că va cumpăra un număr mai mic de fotolii masaj iar angajaţii le pot folosi pe rând.

iRest A382 este unul dintre numeroasele  fotolii cu masaj din noua generaţie iRest, dotat cu 4 mâini de masaj inteligente, silenţioase, mobile vertical pentru masajul complet al spatelui. A382 utilizează noul sistem de masaj în „L” de 135 de cm, fiind fotoliul de masaj cu cea mai lungă cursă de masaj.

 Fotoliu de masaj investiţie bună

Prin funcțiile care le are  acest fotoliu acționează asupra majorității punctelor de presopunctură cunoscute din medicina homeopată, în felul acesta contribuind la îmbunătățirea stării de sănătate, eliminarea stresului.

Dacă vrem să vorbim de preţ putem spune că şi acesta  este în funcţie de buzunar mai mare sau mai mic.

Prețul unui  fotoliu masaj arată că acesta face parte din categoria obiectelor de lux, pentru că un fotoliu cu masaj înglobează o mare cantitate de tehnologie și gândire inovatoare. Este greu să alegi un astfel de fotoliu terapeutic chiar dacă se spune despre ele ca sunt fotolii masaj ieftine.

Printre vedetele de la noi care folosesc scaune de masaj de la Komoder este și Cabral, și dacă veți intra la el pe site, cabral.ro, veți citi o poveste interesantă: „Fotoliul de masaj și cum am reușit să fac să nu mă mai târâie nefastă-mea cu ea la shopping” unde istoriseşte felul în care a aflat şi s-a convins de utilitate fotoliilor de la Komoder.

Aceste fotolii nu au un public anume. Dacă ne referim strict la raportul pret- beneficii ale  fotoliului de  masaj și utilitatea sa, întotdeauna utilitatea are de câștigat.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte