Industria IT este în permanentă şi rapidă extindere

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Industria IT este în permanentă şi rapidă extindere

Industria IT este în permanentă şi rapidă extindere

Industria IT este în permanentă şi rapidă extindere. În ziua de azi devine aproape  imposibil să nu mai folosești  produse ale acestei industrii.

Istoria grupului Teamnet a început în anul 2001, atunci când membrii actualei echipe de management, pe atunci patru studenţi pasionaţi de informatică, au pus bazele a ceea ce urma să devină grupul Teamnet.

Anii ce au urmat au demonstrat că povestea lor este una despre spiritul de echipă, talent, management de top, evoluţie şi determinare. Acum au ajuns ca la noi în țară Teamnet Romania să aibă un rol major pe piața IT&C. În  cei aproape  18  ani de excelenţă în IT  a realizat rezultate financiare deosebite pentru  grupul. Cifra de afaceri Teamnet a depăşit 93 milioane de euro la sfârşitul anului 2014, ceea ce reprezintă o creştere cu 31% faţă de rezultatele înregistrate în 2013. Ca să înţelegeţi mai bine ce înseamnă această Teamnet Romania vă pot enumera câteva dintre realizări.

Industria IT este în permanentă şi rapidă extindere

Industria IT este în permanentă şi rapidă extindere

  1. Teamnet a furnizat Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS) – operatorul serviciului 112 – soluţia software care permite localizarea pe hartă a apelurilor de urgenţă.
  2. Grupul Teamnet este format din patru companii specializate în integrarea de soluţii IT&C, tehnologie medicală, automatizare de sisteme şi cloud computing.

Industria IT este în permanentă şi rapidă extindere

În cadrul companiei există și Teamnet Engineering care se ocupă în principal cu cercetarea si oferirea de soluții de inginerie cum ar fi cele de  asistenţă tehnică, consultanţă, proiectare, implementare, mentenanţă în domeniile servicii publice, mediu, transport, agricultură, energie şi utilităţi.

Ei sunt autorizați și în  activitatea pe care Teamnet Engineering este certificată (tip B) de către Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE București pentru proiectare și execuție instalații electrice: incinte exterioare și interioare, construcții civile și industriale, branșamente aeriene și subterane, la tensiunea nominală de 0,4 kV.

Teamnet Engineering a devenit cunoscută în multe țări așa că au constituit și un departament teamnet international.

Pe baza acestei sectiuni, teamnet international,  în ultimii 6 ani, Teamnet şi-a extins activitatea în Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa de Nord (MENA), devenind un puternic agent de schimbare a mentalităţii la nivelul ţărilor din regiune.

În prezent, grupul îşi desfăşoară activitatea în sediile din Bucureşti, Iaşi, Galaţi și Bistrița Năsăud, iar pe plan internaţional în Belgrad, Bruxelles, Chişinău, Istanbul și Zagreb.

Din punct de vedere strategic, prin birourile regionale compania își propune să livreze infrastructură tehnologică performantă și proiecte de anvergură cu impact asupra societății.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte