Graba lui Dragnea de a schimba legea.

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Graba lui Dragnea de a face legile după chipul său! Aşa cum am spus şi în articolul meu de ieri, Dragnea încearcă să devină dictatorul României. Avocatul poporului a cerut Curţii Constituţionale, o acțiune cu un unic beneficiar : Modificarea articolului 2 din Legea nr. 90/2001 care l-a împiedicat pe Dragnea să devină Prim Ministru.

Preşedintele României dl Klaus Johanis a luat atitudine în faţa acestei acțiuni, criticând rapiditatea cu care Avocatul Poporului s-a aplecat în fața noii puteri.

Graba lui Dragnea de a schimba legea.

Slugile guvernului Dragnea

Graba lui Dragnea de a schimba legea.

Dragnea i-a răspuns imediat :

“Am văzut două presiuni nepermise din partea Administrației Prezidențiale — dacă doamna (Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al președintelui — n.r.) a vorbit serios, dacă a vorbit în numele Administrației, să nu se fi trezit vorbind singură, și anume o presiune nepermisă asupra judecătorilor de la Curtea Constituțională, transmițându-le ca nu cumva să ia în seamă ce a sesizat Avocatul Poporului. Și, de asemenea, o amenințare și o presiune pe Avocatul Poporului, căruia i s-a transmis că trebuie să țină cont de ceea ce vrea președintele României.”

Este o atitudine securistă de dezinformare. Președintele României nu are pârghiile legale prin care poate influența deciziile acestor foruri. Dl președinte a vorbit în numele oamenilor care cred acelaşi lucru.

O altă manevră însă de data aceasta pusă la cale de coechipierul lui Dragnea, Tăriceanu este cea a amnistiei. Aşa îl vom vedea pe Dan Voiculescu, pe Ghiță și multi alții amnistiați.  Dosarele încă neterminate de dinaintea alegerilor vor capata NUP sau sentințe de nevinovăție.

Asta este justiția pe care vrea s-o impună PSD și Dragnea.

Cât privește eliminarea celor 102 taxe, salariul minim de 1450, sunt doar măsuri de moment care vor fi anihilate de prețurile în creștere datorită scăderii performanțelor economiei, a devalorizării leului, aceasta sunt sigur că până în iunie 2017. Şi nu uitaţi că în campanie se vorbea de mărirea punctului de pensie, discuție deja uitată,tot aşa cum Firea a promis în București transport gratuit, și acum tace mâlc

Declarația noului ministru al Justiției Florian Iordache: “Voi căuta ca un text din Constituție, fie ignorat complet de unii miniștri ai Justiției, fie abuziv exercitat de alții să devină cu adevărat operațional: Procurorii îşi desfășoară activitatea potrivit principiului legalității, imparțialitate și controlului ierarhic, sub autoritatea ministrului Justiției”. Înseamnă vedeți voi procurori dacă vă mai luați de oamenii noștri aveți belele.

Citiţi şi

  1. BARONUL din Teleorman şi dosarele de La DNA !
  2. Lista personalităților care ar putea ajunge la închisoare!
  3. EXPLOZIV! DEZVĂLUIRILE ȘOCANTE ALE UNEI FAMILII DIN TELEORMAN DESPRE LIVIU DRAGNEA

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.