Reparatii profesioniste de telefoane

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Reparatii profesioniste de telefoane

Reparatii profesioniste de telefoane

Reparatii profesioniste de telefoane iphone-6s-display-teardown-100621696-large-500x500

Reparatii profesioniste de telefoane

Reparatii. De curând mi s-a stricat priza de încărcare şi s-a spart Display-ul la telefonul meu. Nu voi spune marca pentru ca nu este interesant acest lucru. Am căutat prin mai multe service-uri şi nu am găsit!

Am început să caut pe internet şi am dat peste site-ul http://smartmobitel.ro/. La început am privit cu suspiciune să caut mai multe informaţii.

  Reparatii profesioniste de telefoane

Am sunat la telefon şi am întrebat. Mi s-a spus ca momentan nu au piesele pentru telefonul dar să trec pe la magazinul lor din  Bulevardul Iuliu Maniu , nr 560A , insula 78A,  Auchan Militari  sau din Sos Alexandriei , nr 152 , spațiul G.F.06, în galeriile comerciale Cora.

Am mers în Militari iar băiatul care vindea în magazin după ce a studiat telefonul. Lăsa-ţi aparatul aici şi veniţi peste trei zile. Comandam şi noi piesele care vin şi le montă.

Solicitudinea cu care am fost întâmpinat m-a încântat. Am mai zăbovit în magazin şi mi-am mai luat o tabletă.

De ce am dus telefonul la reparat? Preţul solicitat pentru reparaţie a reprezentat 25%din preţul telefonului nou. Iar telefonul avea doar şase luni de când îl cumpărasem, dar la magazinul de unde era şi unde am avut garanţia mi-a cerut 75% din preţul de achiziție. Doream să îl repar la ei să nu pierd garanţia!

Reparatii profesioniste de telefoane im-20161128-wa0000-500x500

Reparatii profesioniste de telefoane

Șocurile mecanice, contactul cu lichide, praf sau alte substanțe ajung să afecteze integritatea, aspectul și funcționalitatea unui telefon. Recomandarea preventivă a specialiștilor Smartmobitel este următoarea: telefonul trebuie protejat cu o husă și cu o folie pentru display, întocmai pentru a evita eventuale neajunsuri. Desigur, în acest caz este nevoie și de un plus de atenție din partea proprietarilor.

Reparatii profesioniste de telefoaneiphone-6s-display-teardown-100621696-large-500x500

Reparatii profesioniste de telefoane

Numeroși posesori de telefoane inteligente mai ajung însă și cu probleme legate de software la service-urile GSM. Tot mai mulți se plâng de infectarea telefonului cu malware, breșe de securitate, ori funcționarea foarte lentă a telefonului datorită supraîncărcării cu aplicații nedorite. Este acelaşi mod în care îţi poţi infecta şi PC-ul.

Printre piesele de schimb pe care le-am văzut acolo în magazin voi enumera câteva:  Display Samsung Galaxy S7 EDGE, Display Samsung Galaxy S7, Folie Alien Surface Samsung S6, Folie Alien Surface Samsung S6 EDGE.

După ce am lut telefonul reparat, m-am hotărât să repar celelalte telefoane stricate ce le am acasă, fie cu display-ul zgâriat şi nefuncţional, fie mai vechi.

Deşi am căutat mult prin magazine am găsit numai la ei un adaptor SIM, cu care să folosesc micro SIM-ul şi în telefoane care au sim vechi, normal.

Ideea românului că marfa adusă din străinătate este mai bună decât cea de pe piaţa internă, indiferent că este aceeaşi marfă, a făcut pe mulţi să cumpere telefoane în străinătate şi apoi să dorească să le folosească aici în ţară. Ori pentru a putea face acest lucru trebuie să decodezi telefonul şi să instalezi alt soft. Sunt zeci de firme care fac acest lucru, dar sunt sigur că cei de la www.smartmobitel.ro  fac această treabă cu profesionalism şi la standarde de calitate sporite.

Profesionalismul unei persoane sau echipe se reflecta in diversitatea serviciilor pe care le poate oferi, asta arătând un nivel cat mai ridicat din punct de vedere al cunoștințelor, menținerea la zi cu noile informații, respectiv dorința de a învăța si de a se perfecționa în mod constant

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.