Sanatatea noastra din izvorul cu apa alcalina

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Sanatatea noastra din izvorul cu apa alcalinaDespre sănătatea noastră se poate discuta la nesfârșit. Un factor de bază care susţine viaţa este apa. Ţinând seama că aerul, pământul şi apa sunt pe zi ce trece mai poluate trebuie să încercăm să aducem sănătatea în corp şi prin alte mijloace. Astăzi voi vorbi de apa alcalina. Aceasta este un produs absolut natural pentru că modificările aduse faţă de formula clasică a apei de H2O sunt modificări naturale. Aşa vedem cum viaţa modernă mai poate fi ajutată prin metode naturale, clasice.

Sanatatea noastra din izvorul cu apa alcalina

Apa alcalina are capacitatea de a alcaliniza, sprijinind astfel funcționarea corectă a organismului, putând fi implicata într-o serie de procese: eliminarea reziduurilor, buna funcționare a sistemului digestiv, neutralizare, asigurarea nivelului optim de fluide, implicit al unui nivel corespunzător de hidratare. Alcalinitatea vizează de fapt nivelul PH-ului apei pe care o consumam.

Sanatatea noastra din izvorul cu apa alcalina

Sanatatea noastra din izvorul cu apa alcalina

În categoria apelor alcaline sunt încadrate cele care au un ph mai mare de 7 (sub 7 discutam de aciditate, peste 7 de mediu bazic sau alcalin). Dar pe lângă acest nivel crescut al PH-ului, apele alcaline conțin si alte elemente ce pot fi benefice: calciu, siliciu, magneziu. Aceste lămuriri fiind date vreau să vă spun că de ceva timp eu beau apa Perla Moldovei, o apă oligominerala¹ natural alcalina, având pH-ul cu valoarea 8,8. Alcalinitatea este dată de tulpina bicarbonatului de sodiu (NaHCO3) care se găsește natural în această apa. Extrasă de la 210m adâncime din dealurile ce înconjoară localitatea Sascut, apa Perla Moldovei nu este supusa niciunui proces care sa-i modifice compoziţia chimica sau alcalinitatea, fiind îmbuteliata în aceeași stare în care se găsește şi în adâncuri. Apa este filtrată natural prin straturi de nisip, pietriș cu nisip, bolovănișuri, argile silice si nisipoase, pământ vegetal.

Apa alcalina Perla Moldovei, prin proprietățile fizico-chimice pe care le are se încadrează în rândul apelor plate alcaline naturale cu efecte benefice asupra sănătății omului şi poate fi consumată fără restricții. Pe mine m-a ajutat foarte mult apa minerală alcalină Perla Moldovei, în cadrul dietei mele de slăbire. Datorită alcalinizării organismului fluidele corporale au putut dizolva grăsimea mult mai uşor. Vreau să fac precizarea că apa alcalină ajută în cura de slăbire, dar ea singură nu este un mod de a slăbi. De când consum apa alcalină Perla Moldovei am observat o îmbunătățire considerabila a funcțiilor organismului, o capacitate mai mare de concentrare si efort. Problemele cu refluxul gastric au dispărut după aproximativ trei săptămâni de consum. Există însă o problemă de distribuţie cu această apă. Momentan ea este livrată în Bucureşti prin sediul său central din Bulevardul Theodor Pallady 315A şi prin alte magazine naturiste. În același timp ea este distribuită la domiciliu numai în București, Ilfov, Târgoviște şi Ploiești. În prezent ei caută colaboratori şi în alte zone din ţară.


¹Apele oligominerale sau oligometalice se identifică prin:

1. mineralizare totală < 1 g/l;

2. absența elementelor farmacologic active și a gazelor terapeutice în concentrații minime admise;

3. efecte clinice de tip terapeutic dovedite;

4. Pentru a fi utilizate terapeutic, apele minerale trebuie să fie pure bacteriologic și să aibă un debit care poate să asigure valorificarea prin metodologia indicată.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte