Vacanta de la vara, rezervata azi!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Vacanta de la vara, rezervata azi!

Vacanta de la vara, rezervata azi!

Cu cât faci  mai devreme rezervarea pentru un sejur la vară, cu atâta ai şanse la un preţ mai bun pentru tine.

TUI TravelCenter  a iniţiat deja early booking 2017, iar în ceea ce mă priveşte eu am optat pentru a căuta oferte litoral Bulgaria, să folosesc ofertele lor.

Oferte pentru early booking Bulgaria 2017 sunt foarte multe şi dintre acestea aş menţiona early booking 2017 Albena, Sunny Beach, Nisipurile de Aur şi Duni.

Vacanta de la vara, rezervata azi!

Dar să vorbim puţin şi despre TUI TravelCenter.

Vacanta de la vara, rezervata azi!

Vacanta de la vara, rezervata azi!

In 2011 Grupul Eurolines si-a îndeplinit strategia de business propusă, aceea de a aduce pe piața româneasca cel mai important jucător mondial din industria turistica – TUI Travel PLC.

De atunci până astăzi şi-a mărit prezența pe piaţa Românească aşa încât acum este unul dintre principalii jucători pe piaţa turismului.

Early booking Bulgaria 2017 face parte din programul companiei de fidelizare a clienţilor. Oferta include doar cazarea, dar la cerere se poate asigura şi curse charter cu avionul.

De ce să rezervăm de acum?Aceste  oferte early booking 2017  garantează preţul şi ai şi posibilitatea ca în cazul în cere te răzgândeşti să renunţi fără penalizări la comanda ta cu maxim o lună înainte de data sejurului.

Dacă ne referim la pret oferte early booking 2017 sunt foarte atractive, mai ales că este asigurat şi serviciul All Inclusive. Mergând la hotel nu ai altceva de făcut decât să te odihneşti şi să stai la soare.

Preţul este unul din factorii decisivi care te îndeamnă la oferte early booking Bulgaria sau early booking litoral. Ele au un pret simţitor mai mic.

Anul acesta voi folosi una din ofertele early booking Bulgaria pentru că vreau să merg mai aproape urmând ca anul viitor să aleg early booking litoral în alte zone ale lumii.

Acest obicei de a cumpăra din timp bilete pentru diferite sejururi, o am de mai mult timp dar de curând am găsit TUI TravelCenter, şi am devenit client fidel al lor. Prima experienţă avută cu ei m-a convins de seriozitate şi aşa că deocamdată nu voi schimba nimic în felul în care îmi voi alege pe viitor locurile de petrecere a vacanţelor.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte