Cadouri personalizate, o alegere perfecta pentru afacerea ta

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Cadouri personalizate

Cadouri personalizate

Reclama este mama comerţului aşa că toate companiile încearcă să fie mai aproape de sufletul clientului, să fie percepute cat mai active si mai apropiate de clienți sau potenţialii clienţi.

Dacă  vezi la o persoană tricouri personalizate cu numele unei firme, cani personalizate, brelocuri personalizate, cani personalizate cu poze,  cani termosensibile, etc., chiar dacă nu ştii la început despre ce este vorba întrebi, te interesezi şi poate consideri că poţi să cumperi de la ei un produs sau un serviciu.

Cadouri personalizate, o alegere perfecta pentru afacerea ta

De multe ori companiile mai mari oferă cadoul perfect, se spune, oferă în dar colaboratorilor dar şi angajaţilor obiecte care poartă sigla sau o imagine reprezentativă a companiei. De aceea spun ca alegerea unor cadouri personalizate de la Fuel.ro, este o soluţie perfectă pentru a deveni cunoscut, pentru a-ţi face reclamă.

Despre cadouri personalizate se poate spune ca sunt de dimensiuni mici, dar care înglobează o mare cantitate de informaţii care îţi stârnesc curiozitatea. Eu pentru afacerea mea am considerat ca am nevoie de cani personalizate cu poze şi brelocuri personalizate.

Ambele le-am conceput cu cel de Fuel şi am distribuit toate brelocurile către diferite persoane, unele brelocuri chiar trecătorilor de pe stradă.

Cănile personalizate au fost distribuite angajaţilor mei dar şi celor care veneau la sediul firmei să lanseze o comandă, sau doar să se intereseze de condiţiile în care le puteam satisface unele cereri.

În maxim o lună am văzut o afluență mare a celor care cereau informaţii telefonic sau pe mail, iar comenzile au crescut cu 25 % fiind nevoit să mai angajez personal. Am ales această metodă de reclamă unde destinatarii erau cei care de obicei nu accesează internetul.

De fapt când doreşti cadouri personalizate ca tricouri personalizate, cani personalizate, cani termosensibile, etc trebuie să ştii că te adresezi unui public ţintă precis: cei care nu au acces la internet. Dacă afacerea ta are nevoie şi de aceşti clienţi, cheltuiala se justifică.

Este drept ca si panourile publicitare stradale sau reclama în presa scrisa este destinată acestor potenţiali clienţi, dar cea descrisă de mine mai sus, cadouri personalizate, are in aspect personal care sensibilizează poate mai mult clienții care cred ca mesajul le este trimis direct lor.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte