Piese de schimb de la dealeri autorizati pentru utilaje de constructii performante

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Am vazut ca piese JCB , se achizitioneaza cu frenezie in ultima vreme, inclusiv prin comenzi de pe internet, pentru ca primavara se apropie, iar lucrarile de constructii vor incepe iarasi ca sa fie in toi.

Piese de schimb de la dealeri autorizati pentru utilaje de constructii performante

Piese de schimb de la dealeri autorizati pentru utilaje de constructii performante

Multi antreprenori se preocupa sa gaseasca in aceasta perioada de iarna, inclusiv si piese Komatsu pentru utilajele de constructii de acest tip pe care le au in dotare.

Se pot intalni pe santierele de constructii din intreaga tara excavatoare pe senile obisnuite sau hibrid, incarcatoare frontale, buldozere, basculante, buldoexcavatoare, mini incarcatoare functionale, mini si midi excavatoare.

Cele mai multe proiecte de constructii au nevoie si de utilaje performante, pentru o mai buna productivitate a muncii. A trecut vremea in care o echipa de muncitori necalificati, mai ales in mediul rural, ridicau cu mijloace rudimentare o casa de la fundatie la acoperis.

Asa se face ca, pentru finalizarea cu maxima operativitate a unei lucrari de constructii, este nevoie ca antreprenorii sa aleaga echipamentele cele mai bune.

Si in Romania exista in prezent multi distribuitori de excavatoare, buldozere, buldoexcavatoare si multe alte utilaje multifunctionale de la firme celebre, aflate in topul producatorilor de echipamente de constructii performante, deoarece prin folosirea lor cei interesati au siguranta ca lucrarile pe care le vor executa vor fi de calitate si realizate intr-un timp foarte scurt.

Mai mult decat atat, se asigura de catre firmele autohtone ce le comercializeaza (dealeri), atat service in perioada de garantie a acestor utilaje, cat si post garantie, precum si piese originale pentru repararea acestora in regie proprie de catre personalul angajat exact in acest scop.

In principiu, este preferabil ca antreprenorii sa achizitioneze utilaje de buna calitate, dar standard, pentru lucrarile cele mai frecvente, in schimb pentru proiectele speciale este recomandat ca sa inchirieze echipamente speciale, mult mai scumpe.

Un utilaj pentru constructii fabricat in serie mare, pentru executarea unor lucrari relativ obisnuite, este mai ieftin, mai ales ca se poate cumpara si dupa ce analizezi ofertele mai multor distribuitori, la fel si piesele de schimb pentru viitoarele reparatii, inerente cand echipamentul este exploatat la maximul lui potential.
Daca ar fi sa ne referim doar la piesele de schimb usor disponibile, ca de exemplu piese JCB sau Caterpillar, ele se pot gasi la niste preturi convenabile, pe toata durata de functionare a utilajelor provenite de la aceste branduri.
O varianta pentru reducerea costurilor este aceea de a-ti lua utilaje de constructii de la acelasi distribuitor autohton, iar piesele de schimb tot de acolo.
Multi prefera echipamente si piese Komatsu, pentru ca, orice s-ar spune, calitatea japoneza este greu ca sa fie egalata.
Am aflat, de exemplu, ca exista o firma bucuresteana de distributie care ofera la cel mai bun raport pret/calitate piese de schimb din CEE si consumabile pentru: autogredere, buldoexcavatoare, buldozere, excavatoare marca Caterpillar, Komatsu, Case, Volvo, Liebherr, iar lista nu se opreste aici.
Conducatorii de firme de constructii pot sa apeleze la asemenea distribuitori pentru Romania ai unor branduri renumite, care asigura piese originale sau compatibile de la producatori seriosi, pentru obtinerea unor performante de varf in timpul exploatarii utilajelor de constructii respective.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte