Inconstienta sau infatuarea conducerii PSD.

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Inconstienta sau infatuarea conducerii PSD

Inconstienta sau infatuarea conducerii PSD

Aseară am auzit aseară  pe Antena 3 un tip de pe stradă, care nu a vrut să îşi arate faţa care îi spuneam unei ziariste, Corina Drăgotescu, că : „Preşedintele ar trebui să solicite sprijinul armatei şi să dizolve parlamentul”. Oricum omul nu ştia prea multe şi se vedea că era plătit de adversarii demonstraţiei. Ulterior ziarista a fost huiduită de cei din preajmă pentru că a avut un căţel roz la ea, ca aluzie la acuzele proferate de la RTV şi A3 precum că oamenii de la demonstraţie sunt plătiți cu 100 lei respectiv 50 de lei pentru un câine, acuzații neprobate.

După aceasta am citit declaraţia lui Pavel Abraham, abonat al celor două televiziuni : “Vreau să vă spun – nu se ajunge la asta – și mulți vor crede că exagerez, că în câmpul democratic, dacă situația o impune, pentru a evita anumite violențe de proporții, se poate folosi și armament adevărat. Se somează de mai multe ori. Intrăm într-o grilă de tratare a unei manifestații până la capăt”.

Inconstienta sau infatuarea conducerii PSD

Astăzi tot ca  o modalitate de dezinformare am găsit un articol al unui ziarist mediocru,Ovidiu Zară,  care suna cam aşa: Tinerii care cred că iubesc România sunt îndemnați să-i sfâșie pe cei care nu le împărtășesc  opiniile.

Aceste opinii de mai sus-şi câte or mai fi oare?- sunt un semnal de alarmă, un semnal prin care suntem anunţaţi de intenţiile viitoare ale guvernului.

Inconstienta sau infatuarea conducerii PSD

Inconstienta sau infatuarea conducerii PSD

Muţenia Pământului, pardon a PSD-ului ,  a trimis la înaintare  pe un neavenit  spun unii, Ministrul Justiției, Florin Iordache, un robot care a răspuns numai la întrebările pentru care a fost programat, dar ca o şulfă bătrână spun eu. De ce nu a răspuns întrebărilor ziariştilor referitor la gratierea lui Dragnea? De ce la toate întrebările incomode a spus mai departe. Grindeanu ioc, Dragnea ioc. Unde au fost au fost în elicopterul de pe CC conform indicaţiilor preţioase ale dlui Abraham?

Tot o instigare mi se pare şi atitudinea lui Codrin Ștefănescu carea avut o ieşire  furibundă la România TV, în urma protestelor care au avut loc duminică seara în toată țara. Secretarul general al PSD face apel la calm către simpatizanții PSD care, conform spuselor acestuia, cer din ce în ce mai intens organizarea unui protest de susținere a social-democraților, potrivit stiripesurse.ro.

Oare de câte ori să spunem că demonstrantii vor ca PSD să se ţină de planul de guvernare, nu să părăsească guvernarea.

Trebuie să ne amintim că Dragnea a spus că va ţine cu dinţii de programul de guvernare iar apoi când a fost întrebat de ordonanţe a spus că nu a mâncat usturoi şi nici gura nu îi pute.

Tăcerea PSD şi desconsiderarea  unei părţi a populaţiei, care şi ea este parte a poporului român, mă face să cred că obrăznicia ca şi interesele lor  îi va fac să treacă ordonanţele fie chiar cu asumare a guvernului, iar dacă opinia publica va încerca să mai iasă în stradă vor folosi violenţa, vor fi victime. Mai este un lucru care mă face să cred acest lucru. Ceauşescu a spus: „Vă mai dau 100 de lei la alocaţie” şi aţi văzut ce a ieşit în România. Grindeanu a îndemnat românii aseară să stea liniştiţi că se vor mări salariile şi pensiile. Sper să nu urmeze acele zile din decembrie 1989, zile în care au tras în noi , tot oamenii puterii, ai puterii de atunci care pare legată ombilical de puterea actuală.

Ferească Dumnezeu!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte