Vizibilitate sporita a site-ului tau cu sprijin SEO

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Vizibilitate sporita a site-ului tau cu sprijin SEO

Vizibilitate sporita a site-ului tau cu sprijin SEO

De multe ori ne dorim ca site-ul nostru sa aibă o mai mare vizibilitate, să fie citit de cât mai multe persoane. Daca suntem la început nu știm prea bine si daca nu avem cunoștințe in domeniul IT, vom scrie dar vom avea o foarte mică audienţă.

Este bine ca să avem sprijinul unor specialişti în domeniu. Optimizare SEO in Bucuresti este o Agenție de Marketing Digital specializata in servicii SEO care te poate ajuta ca site-ul tău să devină cât mai cunoscut.

Vizibilitate sporita a site-ului tau cu sprijin SEO

Vizibilitatea site-ului porneşte de la realizarea lui şi tema pe care o alegi. Tema trebuie să fie în concordanţă cu ceea ce vrei să conţină acest site.

Din această cauză Optimizare SEO oferă servicii de realizare siteuri web optimizate pentru mobil, cea mai mare parte a internetului având  la bază acum distribuţia pe suport mobil.

Eu vă dau exemplul meu. Nu am apelat de la început la sprijinul specialiştilor şi am creat un site cu un nume mai ciudat. Iniţial a avut succes dar când am început să primesc articole publicitare pentru publicare unii advertiseri mi-au cerut să schimb titlul site-ului. Numele site-ul făcea referire la ţepe şi popi, lucru ce în opinia lor era dăunător imagini pe care voiau să o creeze despre produsul lor.

Ulterior am luat decizia ca să cumpăr un nou domeniu cu alt titlu. Am trudit din nou mult ca să îi crească audienta, asta cu ajutorul celor ce oferă servicii seo. Am realizat site-ul cu ei şi am folosit toate instrumentele seo necesare aşa că în scurt timp am început să primesc suficiente comenzi ca să plătesc si serviciile de seo asigurate şi să mai câşti şi eu ceva.

Internetul s-a dezvoltat aşa de mult în cele câteva decenii de când a apărut¹ a ajuns astăzi o prezență cotidiană pe telefoanele mobile, tablete sau PC.

Pentru a răzbi în această lume virtuală şi a ţi se recunoaşte meritele este nevoie de ajutorul specialiştilor în servicii seo dar nu numai.

Search Engine Optimization (SEO) sau Optimizare pentru motoare de căutare este o modalitate prin care diferite motoare de căutare, Google, Bing, etc indexează sau mai pe înţelesul tuturor bagă în seamă un articol scris de tine. Nu numai calitatea articolului îl face vizibil cu rapiditate şi în mai multe locuri. Mai importante sunt caracteristicile SEO ale site-ului. Iată o mica prezentare a celor de la Optimizare SEO.ro, făcută chiar de ei:

«„Realizările echipei SEO sunt la fel de remarcabile pe cat sunt diverse: de la a lua magazine mici si a le duce în topul pieței locale, până la sprijinirea unor branduri naționale în lupta lor cu concurența. Succesul nostru vine din diversitatea noastră: programatori, dezvoltatori web, copy-writer-i, graficieni, si experți seo, care pot oferi clienților noștri, o multitudine de talente.”»


¹ În 1959 John McCarthy, profesor la Universitatea Stanford, al cărui nume va fi asociat cu inteligența artificială, găsește soluția de a conecta mai multe terminale la un singur calculator central. Enorma creștere a webului a început aproape dintr-o dată: în iunie 1993 erau înregistrate 130 servere web, iar în 1994 erau deja peste 11.500 de servere.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte