Calatorii prin lumea întreaga. Tărâmuri de vis şi pentru români!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Calatorii prin lumea întreaga.

Calatorii prin lumea întreaga.

Calatorii prin lumea întreaga.

Piața turistica din Romania a ajuns un domeniu atractiv si pentru alte agenții de turism, în afara celor tradiționale. La jumătatea lunii ianuarie, România a intrat şi ea în portofoliul WorldVentures™, o companie internaționala cu acționariat din Statele Unite. Romanii vor avea de acum acces la servicii turistice atât în ţară, cât si in străinătate, in condiții excelente de confort si la preturi mai atractive. În acest fel şi americanii vor afla mai multe despre potenţialul turistic al României.

Condiţii bune şi preţuri atractive, este sloganul cel mai căutat de împătimiţii de călătorii, iar WorldVenture oferă  prin WorldVentures Romania şi românilor posibilitatea de a călători ieftin şi comod. WorldVentures România a intrat pe piaţa românească, ţara noastră  fiind a 30-a ţară inclusă în pachet.

Calatorii prin lumea întreaga.

Wayne Nugent si Mike Azcue au fost fondatorii WorldVentures. Compania s-a dezvoltat, iar astăzi  Jon McKillip este  președintele WorldVentures International. Iată ce spune acesta:

“Creștem ca una dintre cele mai mari companii de vacante din lume, așa ca a fost o alegere fireasca sa includem Romania in planul nostru de expansiune globala. De ce? Pentru ca romanii au același drept la o calitate superioara a petrecerii concediului, la fel ca americanii, englezii sau germanii – si nu doar pentru ca Romania este una dintre cele mai frumoase tari din lume, ci pentru ca frumusețile ei si ospitalitatea oamenilor merita un efort mai mare pentru a o promova si a atrage turiști străini care sa experimenteze aceste realități. Noi suntem aici ca sa dovedim ca acest lucru nu este doar posibil, ci si realizabil”

Atracția pe care o exercită România este una benefică atât pentru economie,  dar şi pentru construirea unor relaţii interumane care la rândul lor să poată dezvolta alte oferte de turism.

WorldVentures Romania în dezvoltarea sa va beneficia de modelul american care a adus succes companiei mamă.

WorldVentures Romania va aduce turişti în România dar va trimite şi turiştii români în alte ţări. Relaţiile interumane generate ca urmare a acestor viyite vor produce probabil în viitor şi alte efecte benefice asupra economiei.

„Astăzi, mai mult ca oricând, WorldVentures isi pune amprenta asupra industriei turismului si a industriei de vânzări directe pretutindeni in lume, deoarece clienții din fiecare piața sunt mai deciși ca oricând sa arate ca exista o modalitate diferita de a calatori in Romania…..”spunea Kyle Lowe, Vice-Presedinte Senior de Vânzări Globale si Expansiune Internațională.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte