Animatori de succes pentru copii, bucuria lor

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Animatori de succes pentru copii.

Animatori de succes pentru copii.

Animatori de succes pentru copii.

Cine nu şi-a dorit când era copil să interacționeze cu unele dintre personajele găsite în cărţile pe care le-a citit. Aşa au luat naştere parcurile de distracţie gen Disneyland. În aceste pacuri găseşti tot felul de personaje create de Walt Disney în filmele sale de desene animate, dar şi alte personaje din povestirile unor mari autori de cărţi pentru copii.

În ultimii ani anumite companii caută să aducă acasă aceste personaje, aşa cum o fac cei de la  www.petrecericupersonaje.ro.

Animatori de succes pentru copii.

Dacă la soliciţi prezența unor animatori la o petrecere pentru copii, aceştia sunt gata să răspundă prompt. Dacă vrei o echipa profesionistă, programe de divertisment cu animatori pentru copii identici cu originalul, baloane modelabile, pictură pe faţă, ateliere de creație la domiciliu cu personaje Disney şi multe alte surprize, le-ai găsit aici! Aceasta activitate este una cu largi valente educative, creând o legătură între personajele fictive din carte şi realitate.

Animatori de succes pentru copii.

Animatori de succes pentru copii.

În această vară am fost la Corbeanca, la un prieten din tinereţe ca să îl vizitez. S-a întâmplat ca în acea zi prietenul meu să aibă două sărbători în familie. Doi nepoței îşi serbau zilele de naștere. Unul făcea 5 ani şi altul 6 ani. Era organizată o petrecere pentru copii, cu concursul celor de la Petrece cu personaje.

Încă de la sosirea echipei s-a simţit acel aer de tinereţe şi voie bună pe care nişte profesionişti îl puteau degaja. Personajele care aveau să învioreze petrecerea erau Motan Noir, buburuza şi alte câteva personaje ale lui Disney pe care le-am uitat.

Aşa am văzut personaje Disney in Bucuresti. Petrecerea copiilor a fost foarte frumoasă, animatorii fiind la înălţime prin prestaţia lor.

Ce este drept că şi noi adulţii ne-am distrat fără animatoare  . A fost o atmosferă plăcută şi plină de optimism.

Astfel de petreceri pentru copii sunt o activitate mai nouă la noi în România. În alte părţi ale lumii au o veche tradiţie.

Echipa de animatori are  cele mai frumoase personaje pentru orice petrecere de copii şi o garderobă de costume concepute pentru a semăna cât mai mult cu originalul! Daca va doriți să aveți la petrecere un animator de calitate, atunci ați ajuns unde trebuie. Preţurile sunt pentru toate buzunarele la o calitate ireproșabilă.

Copilăria este cea mai nevinovată perioadă din viaţa noastră, iar daca plecăm cu anumite frustrări în viaţă, acestea ne vor copleşi mereu. Tocmai pentru a nu se întâmpla aşa ceva, petrecerile copilăriei trebuie să împlinească idealurile noastre de copii, personajele devenite şi exemple de urmat trebuie să fie cât se poate mai nevinovate.

Pentru varietatea distracţiei se pot închiria boxe, muzica de petrecere si microfonul.

Boxa este ideala pentru petrecerile cu mulți copii dornici de a încerca ceva nou. Vorbind la microfon, atât  personajul cât şi copii se vor distra mult mai bine. Sonorizarea la eveniment  este  importanta nu numai pentru jocuri şi concursuri dar şi pentru karaoke. Atmosfera creata va  impresiona orice copil de la petrecere. Boxele şi microfonul pot fi închiriate împreună cu animatorul.

Există și alt fel de petreceri pentru copii dar asta depinde de imaginația ta, a copilului și a animatorului.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte