Nunta, botezul, şi alte evenimente din viaţă imortalizate de profesionişti

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Nunta, botezul, şi alte evenimente din viaţă

Nunta, botezul, şi alte evenimente din viaţă sursa foto www.jadoris.com/

Nunta! Cel mai important eveniment al unui cuplu. Atunci începe o altfel de viaţă pentru fiecare din cei doi. Viaţa  a doua persoane se reunește pentru a forma o alta noua viață împreună, o uniune.

Ziua nunţii este una pe care toate cuplurile vor să o imortalizeze pentru amintire.

Dacă privim la fotografiile de nunta de la începutul secolului trecut, nostalgia este mare, dar multe lucruri deja s-au uitat fie prin trecerea în nefiinţă a celor dragi, fie prin degradarea suportului pe care a fost făcută.

Noua tehnologie care a început să ne stăpânească viaţa are multe de spus şi în acest sector.

De curând am fost invitat la o nuntă la Sibiu. Se căsătorea fiica unui bun prieten şi coleg de facultate. Pentru ca distanţa fizică dintre mine şi prietenul meu nu a făcut să se stingă prietenia noastră, am hotărât să răspund invitaţiei.  Aşa că m-am suit la tren şi după cinci ore şi jumătate am coborât în gara Sibiu, unde mă aştepta prietenul.

Nunta, botezul, şi alte evenimente din viaţă

Am mers la el acasă unde am cunoscut ginerele, dar şi pe mireasă, pe care o văzusem ultima dată atunci când avea şase ani! Pentru că mai erau trei zile până la nuntă am rămas în seara ceea la prietenul meu să depănăm amintiri. Fiindcă subiectul principal era nunta fiicei sale, a scos fotografii de la nunta lui, unde eu fusesem  cavaler de onoare, dar şi de la nunta mea unde la rândul lui Albert a fost prezent. Albert se numeşte prietenul meu. Nişte bucăţi de carton cu imagini pe ele care pentru noi aveau o mare valoare sentimentală, dar care pentru alţi nu avea să însemne nimic.

De la Albert am aflat că pentru nunta fiicei sale angajase o firmă profesionistă care să se ocupe de partea cu fotografiile şi filmările. Aşa am aflat de Adina şi Andrei doi tineri îndrăgostiţi de fotografie şi de frumos care au creat o firmă care să te ajute să ai amintiri plăcute despre momentele importante din viața unei persoane. De la ei te aştepţi la două abordări diferite asupra evenimentului fiind  vorba de două personalități  diferite.

Iată o opinie a lor despre fotografii şi despre nunta: „Rochiţa, buchetul şi machiajul din acea zi (a nunţii n.a.) sunt toate efemere iar la sfârșitul acelei zile veți rămâne doar cu amintirile, fotografiile de nuntă ce vor dăinui mere în lupta cu timpul”, la care eu aş adăuga că şi dragostea tinerilor va rămâne.

    Nunta, botezul, şi alte evenimente din viaţă sursa foto www.jadoris.com/

Nunta, botezul, şi alte evenimente din viaţă sursa foto www.jadoris.com/

Studioul lor, Jadoris Photography este un studio pe care l-au clădit împreună şi care a devenit cunoscut.

Aşa s-a rezolvat problema cu fotograf nunta in Sibiu.

Albert era foarte mulţumit, de-a binelea încântat pentru că a reuşit să-i angajeze pe cei doi, deoarece sunt foarte solicitaţi.

Jadoris Photography are un portofoliu foarte interesant, începând în ordine cronologică cu fotografii pentru nou născuţi şi continuând cu fotografii de la nunta de aur.

Pe lângă fotografii ei oferă şi videoclipuri. De fapt şi fotografiile şi videoclipurile sunt pe suport electronic aşa că daca tinerii căsătoriţi doresc sa se laude în mediul virtual cu nunta lor o pot fac fără probleme.

Dar m-am luat cu vorba şi am uitat să vă spun că a venit vremea pentru nunta fiicei prietenului meu, unde m-am simţit foarte  bine. La plecare am primit asigurări că voi primi şi eu o copie a tot ceea ce s-a înregistrat la nuntă.

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte