Haina frumoasa te face alt om

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Haina frumoasa te face alt om

Haina frumoasa te face alt om

Haina frumoasa te face alt om

Întotdeauna mi-a plăcut să privesc la fotografii cu rochii şi să îmi imaginez cum mi-ar sta una dintre acestea pe mine.

În urma unei cure de slăbire am dat multe kilograme jos aşa că trebuie reînnoită garderoba.

Sunt adepta rochiilor uşoare, chiar dacă nu neglijez nici alte ţinute cum sunt pantalonii, sau costumele deux pieces.

De multe ori căutăm mărci recunoscute pentru a achiziţiona nişte produse scumpe dar nu întotdeauna de calitate excelentă. Am luat deunăzi un pantalon de la o firmă foarte cunoscută. După prima spălare am constatat că a început să se rărească materialul la cusătură, riscând să rămân în, scuzați expresia, „fundul gol” pe stradă. După insistente am primit înapoi banii pe el.

Haina frumoasa te face alt om

Ca o curiozitate am cumpărat apoi de la magazinul online   https://www.dyfashion.ro/, trei rochii cu aceeaşi bani pe care îi dădusem pe pantaloni. Atunci am înţeles ca nu este neapărat să cumperi produse scumpe ca să ai o marfa de calitate. De multe ori magazinele care zice-se mărci de prestigiu sunt nişte falsuri care doar pentru a vinde la un preţ mai mare folosesc numele mărcii!

Haina frumoasa te face alt om

Haina frumoasa te face alt om

Magazinul DyFashion a apărut in Septembrie 2012. De atunci au evoluat constant  din dorința de a oferi doamnelor haine online din cele mai noi colecții de moda.

Magazinele online de haine de damă reprezintă deja un mod de viața pentru unele femei, care zi de zi sunt la curent cu noutățile si produsele oferite de magazinele din mediul online.

Preturile sunt mult mai mici decât in magazine, iar timpul limitat pe care îl avem, ne îndeamnă sa cumpăram de pe internet, pentru ca este mult mai comod si mai puțin obositor.

Eu am cumpărat mai multe lucruri de la DayFashion: rochii, pantaloni, bluze, etc.

Tot ce am primit de la ei a fost exact ce am dorit, atât ca măsură cât şi calitativ. Ca măsură m-a surprins  pentru ca am slăbit circa 10 kg, dar am reuşit să mă orientez exact asupra măsurii, mulţumită şi ghidului de măsuri de pe site.

Tot la acest magazin online se pot găsi tot felul de accesorii precum genţi şi pantofi,

Despre modul de cumpărare nu vă mai spun pentru că este comun tuturor magazinelor online. Un lucru deosebit este cel că plata se face numai ramburs la curierul rapid care livrează marfa.

Aşa cum ne place nouă, am chemat o prietenă ca să îi arăt ce am cumpărat şi să fac o mică „paradă a modei în faţa ei”

După multe complimente prietena mea a devenit invidioasă şi a găsit unele defecte la cele cumpărate de mine. Defecte doar în ochii ei invidioşi.

Pentru că amândouă am slăbit în ultima perioada a cumpărat şi ea produse de vestimentație de la DyFashion, iar peste o săptămână m-a chemat la ea să mi le arate. Replica ei a fost „numai tu să ai haine frumoase şi să arăţi bine?”

Viaţa mea s-a schimbat după ce am slăbit dar hainele au întregit acest sentiment făcându-mă să mă simt alt om!  Chiar daca se zice ca haina nu îl face pe om, haina are o influenţă mare asupra psihicului său.

 

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte