Transportul cu autocarul in Anglia

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Transportul cu autocarul la Londra

Transportul cu autocarul la Londra

Odată cu intrarea noastră în Uniunea Europeană circulaţia pe continent a devenit mult mai rapidă, fără prea multe oprelişti.

Din anul 2007 de când s-a produs acest lucru, am călătorit în mai multe ţări europene, fie în interes de serviciu, fie pentru plăcerea proprie, în vacanţe sau cu alte ocazii.

Prima mea călătorie în spaţiul european a avut loc în ianuarie 2007, în interes de serviciu, călătorie pe care am efectuat-o cu autocarul. Era de la Eurolines, companie de transport de care am rămas ataşat.

Transportul cu autocarul in Anglia

Anul acesta, înainte ca Brexitul să îşi facă efectul, vreau să călătoresc şi în Anglia, tot cu Eurolines care efectuează  transport persoane Romania Anglia şi retur.

Sunt îndrăgostit de acest model de a călători pentru că este un mod viu şi personal de deplasare. Interacționezi cu persoane diferite, fie în scurtele opriri de pe traseu fie cu cei care urcă pe traseu.

Transportul cu autocarul la Londra

Transportul cu autocarul la Londra

Am cumpărat bilete Romania Anglia cu destinaţia Londra, cu toate că vreau să vizitez şi alte locaţii, însă acolo voi folosi cursele interne pentru a fi liber în deplasarea mea. Eurolines are destinații în Marea Britanie şi în oraşe ca Birmingham, Blackpool, Brighton, Bristol, Manchester, Liverpool, Cambridge, Cardiff, Edinburg, Glasgow, Hull, Leeds, Northampton, Norwich, Nottingham, Portsmouth, Southampton, Sunderland

La întoarcere voi folosi acelaşi transport Anglia Romania de la Eurolines. Am ales ca punct terminus al călătoriei mele Londra pentru că ea este cel mai important centru politic, financiar, cultural si artistic al Regatului Unit, si unul din cele mai importante orașe ale lumii. În funcţie de timp voi calatori şi în late locuri din această minunată ţară.

Cu bilete Romania Anglia voi merge la  Autogara Eurolines, din Bucureşti, str. Buzești 44 unde voi căuta plecări Anglia.

Pe lângă transportul de persoane, Eurolines face şi transport Anglia Romania pentru colete, dar şi în sens invers. Este suficient să mergi la sediul firmei sau direct la punctul de  plecari Anglia şi să plăteşti pentru coletul ce vrei să îl expediezi. Acesta este imediat ambarcat, urmând ca destinatarul să aştepte primirea sa.

În ciuda ideilor preconcepute că transportul cu autocarul este incomod, eu îl găsesc ca fiind cel mai modern şi plăcut, mai ales dacă beneficiezi de serviciile oferite de Eurolines

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte