Imprumutul pe loc, o solutie la indemana

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Imprumutul pe loc, o solutie la indemana

Imprumutul pe loc, o solutie la indemana

Imprumutul pe loc. Piaţa bancară evoluează, iar daca scade numărul clienţilor care cer împrumuturi, oferă tot felul facilităţi pentru atragerea acestora.

Împrumutul pe loc, o solutie la indemana

 

Imprumut fara adeverinta de venit sau imprumut pe loc sunt ultimele soluţii găsite pentru atragerea clienţilor.

Dacă vorbim de un imprumut din această categorie trebuie să vă faceţi socotelile şi să vedeţi dacă puteţi plăti ratele, pentru că aceste împrumuturi nu sunt cadouri şi ele trebuie returnate conform unui contract pe care îl semnați.

Imprumutul pe loc, o solutie la indemana

Imprumutul pe loc, o solutie la indemana

ExtraSimplu este soluția ideala pentru contractarea rapida de credite mici pe o perioada scurta de timp. Poţi face imprumut fara adeverinta de venit, doar cu buletinul.

Creditul ExtraSimplu este destinat nevoilor urgente de bani, astfel încât dacă ai o problemă neașteptată sau cheltuieli neprevăzute, poţi împrumuta sume cuprinse intre 200 si 2.000 lei, pentru o perioada de 30 de zile.

Pentru a obţine astfel de imprumuturi trebuie să fii cetăţean român, să ai peste 18 ani, să posezi telefon mobil şi card bancar.

Creditul ExtraSimplu nu este un credit oferit pe termen lung şi tocmai de aceea trebuie rambursat în maximum 30-45 de zile.

Dacă vrei să recurgi la astfel de imprumuturi trebuie să fii sigur că poți returna banii la timp, altfel costurile întârzierii sunt destul de mari: Un singur exemplu este edificator: Pentru op întârziere de 2 zile peste data scadentei rata dobânzii penalizatoare 1.2% / zi  şi penalitate pentru 2 zile întârziere 48 lei.

Orice aplicare pentru un credit ExtraSimplu este atent analizata si verificata. In unele cazuri se poate  refuza aplicația fie pentru ca nu ești eligibil, fie pentru a evita îndatorarea excesiva. In ambele cazuri, refuzul va fi explicat, iar tu informat despre motive.

Poți reaplica pentru un credit ExtraSimplu imediat ce problema a fost remediată.

Se spune că datoria este ca râia pentru că dacă nu ştii cât poţi plăti aceasta se lungește până când devine periculos de mare.

Toate aceste lucruri sunt prezentate cu multă acurateţe pe site-ul ExtraSimplu aşa că poţi fi sigur că dacă recurgi la un credit la ei, vei știi tot ce trebuie şi vei returna banii la timp.

Imprumuturile, nu poți trai fără ele dar şi cu ele este dificil.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte