Cutting plottere de top de la Pin.ro

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Cutting plottere de top de la Pin.ro

Cutting plottere de top de la Pin.ro

Orice companie stie cat este de important sa aiba un cutting plotter pe care sa-l poata folosi atunci cand e nevoie. Astfel de aparate pot fi cumparate atat din magazinele online, cat si din cele stationare.

Cutting plottere de top de la Pin.ro

Daca te intereseaza un magazin online de la care sa poti cumpara cutting plottere, iti recomand Pin.ro. Sistemele de taiere de aici au o precizie deosebit de buna, ele sunt automatizate si cu ajutorul lor se obtin rezultate excelente. Mie mi-au atras atentia in mod deosebit doua modele:
• Jaguar IV
Acest tip de cutting plotter este recomandat companiilor cu un volum mare de munca. El este de o calitate superioara, functioneaza la o viteza foarte buna (1530mm/s), ofera siguranta, acuratete si precizie. Aparatul este compatibil cu: folii autoadezive, hartie, folii transfer, materiale pentru banner, materiale cauciucate, carton, etc. Acest sistem de taiere este simplu de folosit si are un pret care reflecta calitatea.
• iCraft
Daca vrei sa realizezi decoratiuni pentru pereti sau obiecte, carduri, sa personalizezi tricouri sau alte obiecte sau sa tai la o precizie foarte buna, iCraft este cutter plotterul perfect. El este ideal pentru scoli, birouri sau magazine cu produse personalizate. Aparatul opereaza cu role, are o forta de taiere foarte mare, functii de supra-taiere si repetare, si este dotat cu LCD, cutit auto-reglabil, soclu pentru card SD si coala suport autoadeziva.
Toate detaliile legate de aceste doua cutter plottere le gasesti pe site-ul Pin.ro sau la numerele de telefon 021.423.44.33 sau 0262.223.224.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte