Inchirieri auto Bucuresti superavantajoase

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Inchirieri auto superavantajoase.

Inchirieri auto superavantajoase

Inchirieri auto superavantajoase

Urmare a deschiderii frontierelor circulaţia persoanelor este tot  mai mare. De multe ori când ajungem într-o locaţie avem nevoie de o maşină pentru a ne deplasa mai ușor si mai repede pentru afacerea noastră.

Tot aşa atunci când mergem într-o vacanta  şi vrem să acoperim o suprafaţă mai mare, să vizităm cât mai multe lucruri, un serviciu de inchirieri masini este foarte util.

De curând un prieten a venit în România pentru nişte afaceri. Pentru că ne cunoşteam de multă vreme m-a rugat să îl însoţesc şi să îl ajut pentru că nivelul la care cunoştea el limba română era nesatisfăcător. Pentru că eram liber i-am promis că îl voi însoţi.

Problema mea era că nu aveam maşină aşa că el a hotărât să caute o firmă de închirieri masini, sau rent a car cum i se mai spune.

Inchirieri auto superavantajoase

A căutat şi a găsit, masini de inchiriat, la Expert inchirieri auto, o firmă cu capital 100% românesc unde  activitatea de baza a firmei, este de a oferi servicii si masini de inchiriat în București.

Când ne-am întâlnit l-am văzut într-o Dacia Duster 1.5 dci. A venit cu ea direct de la Aeroportul Otopeni, unde îi fusese adusă maşina.

  • Salut, Thjeodor, bine ai venit!
  • Salut Marian, bine te-am găsit!
  • Ce faci, unde vrei să mergem? Vrei să mergi la mine să mâncăm şi să te odihneşti puţin?
  • Mulţumesc de invitaţie, dar mâine de dimineaţă trebuie să fim la Rădăuţi, iar în seara aceasta Bacău. Nu uita să îţi iei paşaportul că vom merge şi în Republica Moldova.
  • Eşti pus pe călătorie mare!
  • Da am un program cam aglomerat. Am cam multe întâlniri programate într-un interval destul de scurt de timp.

În paranteză fiind spus, discuţia cu prietenul meu nu a decurs întocmai aşa. Nu am mai redat bâlbâielile şi cuvintele lui stâlcite pentru a da un curs povestirii.

Ne-am urcat în maşină şi am plecat la drum. Pe parcurs Thjeodor m-a pus la curent cu ce dorea să facă şi care erau condiţiile lui. Intenţia sa era să îl atenționez atunci când partenerii de discuție voiau sau propuneau altă soluţie. Eu trebuia să îi traduc cât mai corect pentru a înţelege şi el bine şi poate să negocieze acei termeni. Prietenul meu avea încredere în mine pentru că în câteva situaţii l-am ajutat cu toate că atunci nu ne cunoşteam. Ulterior mi-a spus că la o afacere dacă nu interveneam eu putea să dea faliment cu firma lui. De atunci prietenia noastră a evoluat şi când vine în România sunt omul lui de încredere.

  • Thjeodor, de ce ai luat această maşină românească şi ai ales firma cu masini de inchiriat pe care ai ales-o?
  • Şi la mine acasă am două maşini Dacia Duster. Mi se par excelente ca preț si calitate. Să ştii că mai am şi un ARO de prin 85. Nu degeaba sunt prieten cu un român. Firma de rent a car Expert inchirieri auto am ales-o la întâmplare. Am căutat şi am găsit. Am găsit preţuri excepţionale şi condiţii de închiriere la fel.

Călătoria noastră a durat două săptămâni cu multe contracte pentru prietenul meu, dar şi peripeţii pe care poate le voi istorisi odată.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte