Panourile Rollup o metodă modernă de reclamă

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Panourile Rollup o metodă modernă de reclamă!

Panourile Rollup o metodă modernă de reclamă

Panourile Rollup o metodă modernă de reclamă

Însă şi această reclamă trebuie făcută cu pricepere pentru ca să aibă efectul scontat. Din această pricină trebuie să folosim serviciile unor firme specializate cum este HeadPrint.

Panourile Rollup o metodă modernă de reclamă!

O metodă care mie mi se pare foarte eficientă este metoda care foloseşte panourile Rollup. Acesta  este un sistem expozițional portabil, care se montează şi demontează ușor, fiind astfel foarte practic. Latura practica este accentuată de sistemul sau de strângere automată, pe un rulou tensionat, într-o casetă de aluminiu.

Rollup este foarte util şi din punct de vedere ecologic. Acest sistem de reclamă nu folosește hârtie, deci nu se taie copaci pentru producerea sa.

Suportul de aluminiu este mult mai rezistent şi poate fi folosit de foarte multe ori, eventual se pot tipări şi alte reclame pe el daca nu mai este nevoie de cea iniţială.

Acest sistem expozitional portabil de tip Rollup are şi avantajul că poate fi repoziţionat de câte ori este nevoie.

Un Rollup include sistem de expunere tip Roller banner din aluminiu extrudat, imprimat în policromie cu cerneala tip real solvent, pe polipropilena la calitatea excepțională de 2400 DPI.

Un rulou tensionat tip roller banner se strânge imediat în suportul său datorită sistemului special din interiorul acestuia.

Îmi aduc aminte că în copilărie, vedeam reclama unei băuturi răcoritoare celebre în America. Reclama apărea fie pe bannere la competiţiile sportive pe care le mai vedeam şi noi. La noi nici nu exista, sau era distribuită unui număr restrâns de clienţi.

După 1989 aceasta a invadat piața românească însă pentru mine a rămas visul copilăriei, fructul interzis la care acum aveam acces. Şi am început să consum în mod sistematic.

Am relatat această mică întâmplare pentru a demonstra importanța unei reclame bine făcute. Bine făcute la vremea aceea.

Dacă văd pe stradă o reclamă şi nu ştiu despre ce este vorba, de multe ori stau şi caut pe internetul de pe telefon ca să văd ce înseamnă sau despre ce produs este vorba.

Tot aşa când vad o reclamă pe internet sau la televizor, de multe ori uit de produsele prezentate. Un panou publicitar de pe stradă cu aceeaşi reclamă îmi reaminteşte acel produs şi uneori chiar merg să îl cumpăr.

Mulţi nu îşi dau seama de felul în care reclama ne influenţează alegerile. O influenţă tot mai mare!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte