Programe de calcul salarii la cel mai inalt nivel

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Programe de calcul salarii la cel mai inalt nivel

Programe de calcul salarii la cel mai inalt nivel

Orice firmă trebuie să ţină nişte evidente contabile, indiferent cât de mare sau mică este aceasta. De multe ori se apelează la serviciile unui contabil autorizat.

În ajutorul acestora vine CIEL Romania, cu specialitatea ciel salarii.

Programe de calcul salarii la cel mai inalt nivel

Cum în cadrul activităţii unei firme angajaţii sun foarte importanţi Ciel îţi pune la dispoziție program calcul salarii. Programul este actualizat în permanenţă în raport cu legislaţia în domeniu, în felul acesta protejându-te de eventualele amenzi din partea fiscului.

Folosind program salarii ai certitudinea ca ești întotdeauna la curent cu ultimele modificări legislative.

Programe de calcul salarii la cel mai inalt nivel

Programe de calcul salarii la cel mai inalt nivel

Acest program calcul salarii iţi permite să întocmești atât state de plata pentru fiecare angajat, cât şi fluturași de salariu.

Ciel salarii îţi oferă program salarii online, o modalitate care  îţi permite sa transmiți documentele referitoare la salariu,  pe e-mail fiecărui angajat, economisind timp.

Folosirea unui astfel de program salarii este foarte utilă în contextul în care legislaţia românească este într-o dinamică exagerată.

În conformitate cu domeniul în care activezi, din acest program salarii  poți genera ușor şi repede două declarații extreme de importante: Declarația 112 si Declarația 205.

Acest program salarii online este unul care poate fi accesat numai de tine sau   de alţi utilizatori, aşa cum sunt angajaţii tăi, numai pe bază de parole.

Pentru o mai bună familiarizare a ta cu acest program calcul salarii Ciel ţi-a pregătit cursuri în care îți explică aplicația.

Aşa îţi vin în  întâmpinarea nevoilor tale cu studii de caz interesante, sesiuni de întrebări şi răspunsuri şi exemple practice construite pornind de la experiența utilizatorilor.

Tot ceea ce ai nevoie astfel încât să beneficiezi de funcționalitățile unui program calcul salarii cat mai eficient.

Dacă vrei să exersezi şi să pui în practică tot ceea ce ai învățat? Aplicația vine instalată cu o secţiune „Exemplu” în care poți lucra diferite scenarii.

În altă ordine de idei trebuie avut în vedere că CIEL Romania  pune la dispoziţie două programe gratuite pentru firma ta: un program conta gratuit si un program salarii gratuit pe care le poţi descărca folosind link-urile de pe site.

În lumea de astăzi este greu să găseşti un prieten de nădejde cum este Ciel, o firmă care te ajută şi te sfătuieşte.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte