Al patrulea Riech! Oare ce este de făcut?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Al patrulea Riech! Oare ce este de făcut?

Al patrulea Riech! Oare ce este de făcut?

Al patrulea Riech! Oare ce este de făcut?

„Adolf Hitler a fost un lider cu totul neobișnuit, dar a reușit să creeze o legătură (sau impresia unei legături) între el și milioane de germani, generând o atracție carismatică fără precedent. Ce s-a întâmplat în perioada interbelică și în perioada războiului în Germania lui Hitler este un avertisment demn de luat în considerare în zilele noastre”, scrie istoricul britanic Laurence Rees pentru BBC.

Al patrulea Riech! Oare ce este de făcut?

Se pare că istoria se repetă.

Al patrulea Riech! Oare ce este de făcut?

Al patrulea Riech! Oare ce este de făcut?

Turcia se schimbă sub președintele Erdogan. Se fac presiuni asupra celor cu alte opinii politice. În special asupra jurnaliștilor. Fără îndoială: țara se află într-un ofsaid politic, crede Alexander Kudascheff.

România cu actualul guvern PSD merge spre același model de totalitarism. Vrea să consolideze mafia psd-istă  care să conducă o ţară tot mai săracă. Speranţa lui Dragnea este ca ţara lui să facă parte şi ea din această lume terorizată, să deţină un rol conducător.

Al patrulea Reich¹ se pare că vine şi el.

A apărut un alt jucător pe piaţa terorii mondiale “Statul Islamic din Irak și Levant”, urmaş sau tovarăş de drum al Al-Qaeeda.
Se duce lupta între civilizații, dar şi lupta pentru puterea absolută în spaţiul revendicat. Cum spunea o deputată PNL, “Ciocu mic”
După cel de-al doilea război mondial a mai rămas o fărâmă de omenire. După acest al treilea ce va rămâne? O mare de linişte tristă. Totuşi viaţa îşi va revendica dreptul la fel cum şi-l revendică în pădurile de la Cernobâl.
Á propos, Rusia este şi ea partener în scenariul de teroare, dar nu se ştie de partea cui. America deja este moartă. Dacă nu au mai avut un război pe teritoriu american de la Războiul de Independenţă, teroarea se coboară şi peste ei acum.
Oare ce este de făcut?

¹În ceea ce privește neonazismul, Al Patrulea Reich este conceput ca un stat cu supremație ariană, antisemitism, Lebensraum, militarism agresiv și totalitarism. Pentru stabilirea celui de-al Patrulea Reich, neo-naziștii germani consideră că Germania ar trebui să obțină arme nucleare și să amenințe că le va folosi pentru a se re-extinde la frontierele germane anterioare din 1937.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte