Curatenia inseamna sănătate. Este un lucru bine ştiut!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Curatenia inseamna sănătate. Este un lucru bine ştiut!

Curatenia inseamna sănătate. Este un lucru bine ştiut!

Curatenia inseamna sănătate. Este un lucru bine ştiut!

Încă din vechime se făcea curăţenie în locuinţele oamenilor pentru a păstra sănătatea familiei.  Știu ca atunci când eram copil cele două mari curăţenii generale care se făceau în casă erau de primăvară şi de toamnă când se dădeau lucrurile afară din casă, se reparau pereţii dacă era nevoie şi se văruia. Între aceste două curăţenii care implicau şi văruitul, se făceau încă alte două trei curăţenii generale, fără văruit.

Curatenia inseamna sănătate. Este un lucru bine ştiut!

Astăzi faptul că oamenii locuiesc în altfel de locuinţe, gen apartamente de bloc, construite din altfel de materiale, poate mai dăunătoare sănătăţii, curăţenia temeinică trebuie făcută de mai multe ori pe an. Faptul că gospodinele sunt femei de carieră, au servicii care le ocupă o mare parte din timp, este mai greu de făcut acest lucru. Un alt impediment este mărimea crescândă a suprafeței locuințelor.

Pentru aceasta au luat fiinţă firme de curăţenie aşa cum este această firma curatenie Bucuresti, CleanSpot.

Aceştia pot curata o încăpere de la A la Z: suprafețe de lemn, gresie, faianță, diferite tipuri de piatră, mocheta, suprafețe acoperite de material textil. Pentru ei nu există pată pe care să nu o poată curăţa.

Si nu in ultimul rând pentru ca iubesc  natura şi folosesc soluții şi echipamente care nu agresează mediul înconjurător.

CleanSpot nu face curăţenie numai acasă la tine ci şi în clădiri cu birouri, dar îţi curăţă şi maşina, aducând interiorul la aspectul avut iniţial.

CleanSpot pune la dispoziția dumneavoastră o echipa de profesioniști in domeniul curteniei si al igienizării, atât domestice cat si industriale.

Vă spun sincer că am chemat o echipă CleanSpot care să cureţe un apartament unde stau nişte persoane în vârstă, care aveau discernământul alterat şi care nu au mai făcut curat de decenii. Mirosul degajat pe scara blocului ne-a determinat să facem acest demers extrem. Soluţia a fost găsită împreună cu copii respectivilor.

Echipa a intrat în casă cu măști pe faţă şi când a ieşit am fost surprins. Mirosea a aer proaspăt iar pentru liniştea locatarilor a mirosea a var proaspăt. Pereţii au fost văruiţi.

Vă spun sincer ca am fost uimit. Lucrurile utile erau așezate foarte frumos în casă, iar lucrurile ce puteau fi reutilizate puse în ambalaje separate. Nu mai vorbesc de sacii cu gunoi ce au fost aruncaţi la ghena de gunoi.

Bătrânii când au reintrat în casa lor au avut impresia că intră într-un apartament de hotel. Chiar se minunau dar se şi întrebau cum vor plăti chiria la hotel. (Bătrâneţe haine grele)

Atunci când specialiştii în domeniu pot realiza astfel de obiective nu potţi apela la ei decât cu maximum de încredere.

Ca urmare a experienţei acumulate am dus şi maşina mea, autoturismul meu, la ei pentru a fi curăţat. Este drept că am apelat şi la câteva service-uri auto anterior, dar când am primit maşina înapoi am fost plăcut surprins. Chiar dacă am căutat „nod în papură” nu l-am găsit.

Ca o concluzie pot spune că dacă vrei curăţenie cu adevărat şi dacă ţii la sănătatea ta apelează la specialişti. Unii dintre ei sunt cei de la CleanSpot

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte