Decimarea pensionarilor, ţelul PSD. Atunci cine îi mai votează?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Decimarea pensionarilor, ţelul PSD

Legea salarizării: salariile de până la 4.000 lei se dublează. După acest prag, creștere cu 45%  este o lege pe care se adresează numai unei părţi a populaţiei active: bugetarii.

Mediul privat care sustine sistemul bugetar, nu va putea beneficia de aceste majorări pentru că patronii nu vor putea să facă faţă acestui lucru. Iar ne vom întâlni cu situaţiile de muncă la negru, în care nu se vor colecta impozite la stat.

Decimarea pensionarilor, ţelul PSD. Atunci cine îi mai votează?

Decimarea pensionarilor, ţelul PSD. Atunci cine îi mai votează?

Decimarea pensionarilor, ţelul PSD. Atunci cine îi mai votează?

Pensionarii vor fi cei mai afectați. Ultimele majorări de pensii au fost deja înghițite de creşterile de preturi. Cresterea galopantă a veniturilor bugetarilor  va duce la o nouă creştere a preţurilor. Pe deoparte patronii trebuie să crească preţurile pentru a susţine creşterile salariale. Pe de altă parte, alţii speculanţi vor căuta ca prin aceste metode.

Creşterea pensiilor nu ţine nici pe departe pasul. Daca la salariati li se dublează salariile pana in 4000lei iată un exemplu concret de ce se întâmplă cu pensia.

Faptul că a fost eliminat impozitul pe veniturile din pensii şi plata CASS, ca şi acea majorare cu 5,5 % a punctului de pensii din ianuarie mi-a adus mie la pensie  un spor de 9, 75%.

Prognozata mărire de până la 1000 de lei a punctului de pensie îmi va aduce un spor real de 19% faţă de decembrie 2016. Faţă de astăzi va fi de 8,5%.

Asta în condiţiile în care am ieşit la pensie de vârstă pentru vechime integrală cu vechime integrală.

Aceste creşteri ale pensiilor nu vor face ca pensionarii să o ducă tot mai greu, ţinând seama de faptul valoarea reala a acesteia va scade. Conform noii legi a salarizării salariul minim la bugetari va fi de 1750 lei cea ce înseamnă 0 crestere de peste 40%.

Deci aceste măsuri nu vor să mărească ponderea clasei mijlocii din România, aşa cum se lauda miniştri guvernului Grindeanu, ci vor să distrugă o categorie de persoane, devenite inutile pentru că nu mai produc.

Eu mă întreb, câţi dintre bugetari nu sunt inutili pentru că se aplică nepotismul mai mult ca orice.

Oare pensionarii care au demonstrat în susținerea guvernului Grindeanu nu au înţeles că aceştia încearcă să ne decimeze? Nu el mai ajung averile furate, vor să se îmbogăţească şi din decimarea pensionarilor. De aici  se naşte întrebarea: Atunci cine îi mai votează?

Mai am o întrebare: Cât vor mai rezista discriminării angajații de la privat?

Din surse am aflat că mai mulţi membri marcanţi ai PSD trebuie să iasă la pensie. Pentru aceasta se mai pregăteşte o lege specială a pensionarii care să ia în calcul ultimii  doi ani de activitate. Prin  aceste majorări îşi pregătesc pensii mari!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte