Programele MBA – programe de succes pentru viitori antreprenori

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Programele MBA – programe de succes pentru viitori antreprenori

Programele MBA – programe de succes pentru viitori antreprenori

Tu ai auzit de aceste programe MBA? Programele MBA au aparut initial in Statele Unite ale Americii, dar datorita programului ALP Edu Pro, in colaborare cu The Open University, acum avem acces la aceste cursuri si la noi in tara.  Dar ce inseamna, de fapt, MBA?

Programele MBA – programe de succes pentru viitori antreprenori

Cursurile de afaceri MBA asigura o combinare adecvata de studii teoretice, relatii business, dar si oportunitati de angajare si cresteri salariale, in special pentru antreprenorii care doresc sa isi dezvolte afacerea proprie. Aceste cursuri (care urmeaza modelul britanic) au fost adaptate mediului de afaceri autohton, prin studii ce vizeaza piata autohtona.

Poti obtine o diploma la Bucharest school of management, ce este recunoscuta atat in tara cat si international, iar acest lucru constituie un mare avantaj pentru cei care o obțin! Este un pasaport care iti poate deschide foarte multe usi pe viitor.

Poti aplica pentru aceste cursuri de management, care se tin pe parcursul a 6 luni de zile, de catre turoti specializati, cu experienta in domeniu.

MBA – open learning

Principiul de ‘’open learning’’ ii ajuta mult pe cei care au un serviciu si nu se pot prezenta la cursuri. Daca te-ai hotarat sa te inscrii la aceste cursuri, ai parte de suport de curs scris, dar si acces la platforma de e-learning si poti invata usor si de acasa.

Avantajele absolventilor MBA

Investitia in aceste cursuri de MBA este una care iti poate garanta succesul propriei afaceri, dar acest lucru necesita si seriozitate si munca in plus din partea ta! Cursurile MBA, oferite de Open University iti ofera informatii pretioase, dar ramane la latitudinea ta sa le pui in practica in viata de zi cu zi.

Vrei sa pornesti propria afacere si nu stii de unde sa incepi? Nu ai experienta in domeniul antreprenorial? Nu trebuie sa te sperie aceste aspecte, deoarece cursurile MBA iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte