Sorosisti, PSD-isti, sau banul face pe om

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Sorosisti, PSD-isti, sau banul face pe om

Ieri am avut o surpriză din partea unei persoane pe care o cunosc de zeci de ani. Respectivul este profesor de gimnaziu iar fetele noastre au fost colege de clasă.

Cu respectivul am avut multe discuții. La un moment dat, cu ani în urmă era anti PSD, apoi antibăsescu, dar întotdeauna am avut un dialog civilizat cu el E drept că aveam multe opinii comune. Aveam opinii comune până şi acolo în care el recunoştea că se duce la şcoală ca să ia un salariu şi atât. Pentru el sistemul de învățământ era la pământ.

Sorosisti, PSD-isti, sau banul face pe om

Sorosisti, PSD-isti, sau banul face pe om

Ei bine ieri a fost marea surpriză! Ne-am întâlnit şi ca o glumă i-am spus:

  • Hai că vă măreşte PSD-ul salariul ăsta că o să întoarceţi banii cu furca. Cât îţi dă, 4000 lei? Bun salariu ca să nu faci nimic.
  • Cam aşa este că nici nu poţi să îi mai înveţi pe copii ceva, dar să ştii că ai dreptate cu salariul. Cu sporuri cu tot iau cam atât în mână pe lună. Uneori şi mai mult.
  • Dar crezi că este normal aşa.
  • Cum să nu la nervii pe care îi consum, ar trebui să am 8000.
  • Chiar aşa?
  • Dacă merge merge! PSD dă la cine trebuie.
  • Dar tu ştii că eu am pensie sub jumătatea  salariului tău? Şi am şi eu destulă vechime, 49 de ani cu anii de grupă, într-un domeniu tehnic. Am avut norocul să ies la pensie în altă perioadă, iar voi când ieşiţi o să ne umiliţi pe noi cei care am ieşit mai devreme.
  • Norocul nostru!
  • Nu te-am văzut în Piaţa Victoriei de loc.
  • Ce? Sare ofuscat imediat prietenul meu. Sorosisti aia, nu să îi împuşte! PSD ne dă salarii şi pensii mari. Băsescu ni le-a luat. Ai fost în piaţă, eşti sorosist.

Sorosisti, PSD-isti, sau banul face pe om

Am încercat un dialog civilizat în continuare dar cunoștința mea m-a dezamăgit profund. Aproape că făcea spume la gură aruncându-mi invective. Pentru el devenisem  un trădător de ţară, un hoţ care vreau să îi fur lui salariul.

Ca un amănunt fata lui a plecat în Anglia şi s-a căsătorit acolo, iar fata mea lucrează în România. Este drept că are un serviciu bun şi bine plătit, dar a considerat că este mai bine să rămână în ţară.

Eu am fost în piaţă pentru copilul meu dar şi pentru mine.

Cunoştinţa mea nu mai are pentru ce să lupte şi a devenit un oportunist care vrea avantaje imediate şi un trai bun pentru el. Sau poate atât pot unii dintre noi, aşa cum este şi deputatul Cătălin Rădulescu

Vreau să menţionez că nu mă refer la toate cadrele didactice ci numai la cei de teapa cunoștinței mele. Dacă se supără cineva pentru ce am scris este vina lui şi vorba ceea “cine se aseamănă se adună

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte