Atelierul Digital Google. Comunicat de presa Asociatia ,,Ai vointa, Ai putere”

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Atelierul Digital Google – Introductiv. Comunicat de presa Asociatia ,,Ai vointa, Ai putere”

Atelierul Digital Google – Introductiv

Atelierul Digital Google – Introductiv

Google România și Fundația LEADERS vin cu Atelierul Digital la tine în oras!
La solicitarea Președintelui domnul Prof. Ionuț Marineaţă al Asociației ,,Ai voință, Ai putere”, sosesc la Olteniţa  specialiștii Google în sprijinul tinerilor de viitor.
Inițiativa celor de la Google România își reia campania în 2017 cu două formate noi de curs la care pot participa atât tinerii care au trecut anul trecut prin experiența Atelierului Digital, cât și cei neinițiați care își doresc să afle mai multe despre mediul online.

Atelierul Digital Google la Olteniţa

Pe data de 28 martie specialiștii Google vin la Oltenița să susțină un curs introductiv prin care participanții cu vârste cuprinse între 15 și 35 de ani pot afla mai multe despre cele mai populare trenduri online, oportunitățile din mediul digital și cum se pot specializa în digital marketing, dar și noțiuni aprofundate despre:
• prezența online;
• SEO & SEM;
• social media;
• email marketing;
Cursul de marți, 28.03.2017, va avea loc la Sala Mare din Primăria Municipiului Oltenița în intervalul orar 11:00 – 14:00.
O singură participare la unul din cele trei tipuri de Atelier Digital – curs introductiv, studiu de caz și tehnic – este suficientă pentru a vă începe drumul către certificarea Google. Pentru o viziune unitară și cunoștințe avansate despre mediul online, recomandăm participarea la toate cele trei tipuri de sesiuni off-line ale Atelierului Digital, organizate pe parcursul întregului an.
La eveniment va fi prezentă Mădălina Stănescu, Digital Marketing Consultant la Google România. Programul este organizat de Fundația Leader, cu susținerea Google România și în colaborare cu Ai voință, ai putere!
Mai multe informații despre cursul gratuit Atelierul Digital pot fi găsite pe www.atelieruldigital.com.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte