Ileana Ciuculete între viaţă şi moarte

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Ileana Ciuculete între viaţă şi moarte

Ileana Ciuculete între viaţă şi moarte

Până la anunţul ca această Ileana Ciuculete  s-a stins din viaţă, eu nu știam nimic despre existența ei. Era o necunoscută. Tevatura care s-a făcut în jurul decesului său a fost în opinia mea o răscolire a sentimentelor familie, fără un suport real.

De fapt cine a fost ea? A fost o femeie, mamă şi soție, care a cântat muzică populară. Faptul că acum apar diferite “dezvăluiri” cum titrează uni pompos, nu are nici o relevanță. Cea mai mare durere o simte familia, chiar dacă unii ziarişti aruncă tot felul de “bombe” numai de dragul riting-ului mi se pare o măgărie.  Cine şi ce are de câştigat din această bulibăşeală mediatică? Nimeni apropiat, nici măcar fanii! Au câştigat cei care au publicat articolele însă mă întreb: oare au conștiința curată?

Ileana Ciuculete între viaţă şi moarte

Ilşeana Ciuculete a trecut în lumea celor drepţi. A cântat, a bucurat pe cei care au ascultat-o şi au apreciat-o,  a trăit propia sa viaţă. De ce trebuie să răscolim şi să interpretăm faptele unui om atunci când nu se mai poate apăra? Mi se pare o murdărie din partea celor care fac aceste lucruri.

Dacă nu ar fi fost această vânyoleală mediatică poate şi Ilena Ciuculete s-ar fi odihnit în pace. Nu văd ce rost are ca  elementele picante din viaţa sa să fie acum întoarse pe toate feţele. Oare cine poate arunca piatra mai întâi dintre cei care tot aruncă cuvinte de ocară. Chiar şi cuvintele îndreptate împotriva apropiaţilor Ilenei Ciuculete nu fac nimic altceva decât să demonstreze caracterul de coiot al acestor ziariști.

Ileana Ciuculete odihneşte-te în pace. Poate şi vorbele de mahala vor înceta. Soţul îndurerat nu avea nevoie de fotografii care să îi demonstreze în acest fel sentimentele. Nici de aceste articole. Trebuia lăsat să îşi plângă durerea în linişte. Şi copii la fel!

Fiecare dintre noi ne petrecem din această viaţă aşa cum ne-a fost scris. Opriţi-vă coioţi ai presei.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.