Caracteristicile unei usi Palladio

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Caracteristicile unei usi Palladio

Caracteristicile unei usi Palladio

Interiorul casei noastre este atent decorat si amenajat, astfel incat sa ne asigure un confort maxim, dar si o stare de bine. Insa trebuie sa acordam atentie si exteriorului, fie ca e vorba de un apartament sau o casa la curte. Pana la urma fatada si usa de la intrare sunt cartea de vizita cu care ne prezentam celor din afara.

Caracteristicile unei usi Palladio

De aceea este bine ca atunci cand optam sa achizitionam usi exterior sa nu ne rezumam doar la alegerea unei usi si atat! O usa poate spune foarte multe despre noi, fiind oarecum o reflexie a statutului nostru social, dar in acelasi timp poate schimba cu totul aspectul exterior al locuintei. In plus, usa de exterior a casei este practic un scut intre noi si cei care vor sa patrunda fara permisiune in locuinta noastra.
Daca ar trebui sa enumaram cele mai importante caracteristici pe care o usa de exterior trebuie sa le intruneasca acestea ar fi: rezistenta, siguranta si aspect estetic. La toate aceste aspecte usile Palladio exceleaza! Dar ce face ca aceste usi Palladio sa fie atat de speciale?
Voi analiza pe rand cele trei caracteristici enumerate anterior pe care usile Palladio le indeplineste la nivel inalt:
Rezistenta- usile Palladio sunt extrem de rezistente atat la socuri, cat si la actiunea factorilor externi (vant, ploaie, zgarieturi, etc). Testele efectuate pe usile Palladio au demonstrat ca acestea nu pot fi sparte nici macar cu ajutorul berbecelui special folosit de catre fortele speciale ale Politiei. Usa are o structura monococa, ceea ce inseamna ca este confectionata dintr-o singura bucata, dintr-un material extrem de rezistent (fibra de sticla), astfel incat nu are puncte de imbinare sau vulnerabile. Chiar si in cazul usilor cu insertie de sticla rezistenta nu este afectata, deoarece geamul este triplu stratificat.
Siguranta- usile Palladio folosesc un mecanism de incuiere deosebit, cu un sistem de blocare cu carlig in 8 puncte, plus un zavor autoblocant.
Aspect estetic- privind o usa Palladio puteti jura ca aceasta este confectionata din lemn masiv. Insa adevarul este altul: aspectul de lemn masiv este dat de maniera in care este confectionata usa, fiind matritata pe lemn si pastrand aspectul fidel al acestuia. Asadar cumparati usi Palladio si salvati copacii!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.