Literele volumetrice în reclama dumneavostră

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Literele volumetrice

Literele volumetrice în reclama dumneavostră

Literele volumetrice în reclama dumneavostră

Îmi aduc aminte că în urmă cu patruzeci şi ceva de ani, pe vremea aceea eram un novice în meserie, am lucrat cu un coleg de muncă mai în vârstă pentru a realiza o firmă (reclamă) cu litere volumetrice.

Pentru că cel care comandase acea reclama a dorit ca literele să fie realizate din alamă, ştiu că am muncit pentru realizarea acelei reclame câteva săptămâni.

Din păcate nu mai există ca să pot să v-o arăt. Textul era realizat din litere de 0,5 m înălţime, iar întregul text avea o lungime de 6 m. Nu ştiu exact preţul de realizare însă se vorbea pe vremea anilor ’70 de circa 40000 lei.

Ei bine reclamele care se realizează astăzi cu litere volumetrice polistiren sunt mult mai ieftine şi pot avea variaţii de formă infinite. Acum poți găsi litere volumetrice la preturi accesibile, în raport cu alte vremuri.

Când vorbim astăzi de litere volumetrice polistiren folosite în cadrul diferitelor texte de reclamă trebuie să fim conştienţi că literele volumetrice aduc calitate imaginii brandului. Ele impresionează prin calitatea execuției si creează brand awareness¹. Fie ca sunt de dimensiuni mari si montate pe acoperișul unei clădiri sau de dimensiuni reduse montate intr-o recepție, brandul dvs. scris cu litere volumetrice (iluminate sau nu) va impresiona plăcut si va atrage atenția potențialilor clienți.

În realizarea unor litere polistiren trebuie avut în vedere şi materialul din care sunt confecţionate.

Realizarea unor litere polistiren din polistiren extrudat prezintă garanţia unei rezistenţe sporite, dar şi se pot monta foarte ușor chiar si de către personal neexperimentat in acest domeniu.

Acum dacă este vorba de preturi sigur acestea vor varia în funcţie de felul în care doriţi să arate reclama dumneavoastră la final.

Literele volumetrice în reclama dumneavostră

Literele pot fi doar vopsite dar şi iluminate. Firma HeadPrint realizează reclame din litere volumetrice vopsite şi iluminate prin mai multe procedee.

  1. a) Iluminare interioara

LED-urile sunt introduse in literele volumetrice si este iluminata fata literei sau fata + lateralul literelor volumetrice

  1. b) Iluminare halou

Led-urile sunt montate pe spatele literei ş iluminează de fapt peretele sau panoul pe care literele au fost montate.

  1. c) Iluminare in cant

Literele volumetrice pot fi iluminate doar pe laterale. d) Iluminare frontala

  1. e) Iluminare pe fata sau cantul literei cu leduri individuale vizibile.

Orice modalitate de prezentare aţi ales să ştiţi că reclama dumneavoastră este mult mai vizibilă cu litere volumetrice decât altfel. Bafta în afacerea dumneavoastră.


¹ Brand awareness (conștientizarea mărcii) se referă la măsura în care clienții sunt capabili să -și amintească sau să recunoască o marcă.

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.