Complexe rezidentiale noi în Bucureşti

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Complexe rezidentiale noi. Piaţa imobiliară a cunoscut o dezvoltare mare în ultimele decenii, iar investitorii internaţionali au început să investească şi ei în această piaţă din România.

Complexe rezidentiale noi în Bucureşti

Complexe rezidentiale noi în Bucureşti. Apartament două camere

Nusco¹ este un exemplu  fericit acesta înfiinţând pe piaţa românească Nuscocitta. Pe lângă clădiri de birouri Nuscocitta a înfiinţat cartiere rezidențiale cu apartamente moderne.

Complexe rezidentiale noi în Bucureşti

Ca exemplu putem să ne referim la  Città Residential Park situat într-o zonă în plină dezvoltare, bine conectată la oraș, care este un complex rezidențial nou, format din 4 blocuri cu 380 de apartamente de 2 și 3 camere ce au suprafețe construite cuprinse între 70 și 92 mp.

Construit pe șoseaua Pantelimon nr. 266, în apropiere de Piața Delfinului, Città Residential Park are două puncte principale de acces: din Șoseaua Pantelimon și din Bulevardul Chișinău. În imediata apropiere se află numeroase școli și grădinițe, precum și alte puncte de interes.

Pentru o familie modernă, ocupată toată ziua cu joburile, un apartamente 2 camere mari,  este mai mult decât suficient.

În aceste clădiri rezidențiale se găsesc în continuare apartament de vanzare București 2 camere, dar poţi găsi şi un apartament de inchiriat sau şi de vânzare apartamente 2 camere București.

Pentru apartament 2 camere, daca vorbim de preturi putem vedea că este vorba de un pret atractiv, avantajos în comparație cu suprafața utilă, este un pret concurenţial.

În acest moment în Complexul Città Residential Park se poate spune că oricine poate găsi fie un apartament de inchiriat fie apartament de vanzare București 2 camere, la preturi rezonabile.

Apartamente 2 camere București sunt mai greu de găsit, mai ales noi şi construite de specialişti, cu garanţia calităţii.

Un apartament 2 camere este un vis al oricărei familii tinere, dar este şi o investiţie de o viaţă. Din această cauză garanţia lucrărilor bine făcute reprezintă un atu în plus pentru viitorii proprietari.


¹ Nusco este o companie care este controlată de familia italiană Nusco și are activități în Italia și în România. Din octombrie 2009  grupul are aproximativ 450 de angajați. Printre diviziile companiei se numără: divizia imobiliară și producătorul de ferestre Pinum, divizia de imobiliare Pinum Doors&Windows și divizia Nusco Imobiliare.

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.