Cucereste-ti in 2017 independenta energetica, instalandu-ti panouri solare!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Cucereste-ti in 2017 independenta energetica, instalandu-ti panouri solare!

Cucereste-ti in 2017 independenta energetica, instalandu-ti panouri solare!

Cucereste-ti  independenta energetica. Oferta de panouri solare la cele mai bune preturi pe care am gasit-o pe site-ul panourisolare365.ro este extrem de tentanta.

Energia electrica devine pe zi ce trece din ce in ce mai scumpa, asa incat tot mai multi romani ce locuiesc in case si vile se reorienteaza catre energiile alternative, pentru a-si reduce costurile in acest domeniu.

Panourile solare fotovoltaice sunt demne de luat in considerare, daca dorim ca sa ne cucerim, macar in parte, independenta energetica mult visata.

Cucereste-ti in 2017 independenta energetica, instalandu-ti panouri solare!

Avand in vedere ca si in Romania avem de-a face cu tot mai multe perioade insorite, ca sa nu mai spunem ca unele zile sunt toride de-a dreptul in perioada estivala (si nu numai!), montarea de panouri fotovoltaice este o solutie moderna, ecologica, de a ne asigura energia electrica de care avem nevoie pentru locuinta particulara, intr-o proportie foarte mare, chiar daca nu de 100%.

Eficienţa instalatiilor de acest tip depinde de sistemele folosite: thin film, monocristaline sau policristaline, de aceea, inainte de a alege un asemenea mod de producere a energiei electrice este bine ca sa ne consultam si cu un specialist in domeniu.

Kit-urile de sisteme fotovoltaice sunt mai ieftine decat daca am cumpara elementele componente separat, deoarece, precum va imaginati probabil, alaturi de panouri mai trebuie sa montam si invertorul, controller-ul, sistemul de baterii menit ca sa stocheze o cantitate din energia produsa ziua spre a fi consumata pe timpul noptii, cablurile.

Cum si manopera pentru instalare costa, un asemenea kit reprezinta optiunea cea mai buna pentru aceia ce isi doresc ca sa isi cucereasca treptat independenta energetica.

Instalatiile achizitionate in trecut de aici, de pe site-ul panourisolare365.ro, al firmei  ItechSol SRL, merg brici, dovada multitudinea de clienti multumiti.

Daca o sa aveti si dvs. curiozitatea de a vizita acest magazin online, o sa gasiti in catalogul lor virtual o gama variata de produse specifice, care de care mai tentante, la preturi excelente.

Au aici panouri solare fotovoltaice, pachete complete fotovoltaice de mici dimensiuni, dar si controllere pentru instalatii fotovoltaice, produse de iluminat cu led (de 12, 24 si 220 V), acumulatori pentru diverse aplicatii fotovoltaice, invertoare de tensiune, accesorii fotovoltaice, gadgeturi solare, panouri solare termice, pachete complete pentru producerea apei calde menajere, sisteme de montaj pentru panouri solare termice, statii solare (grupuri hidraulice), produse din gama de automatizari solare (regulatoare, controllere) si multe alte articole care te lasa cu gura cascata si te introduc direct in tehnologia de varf a mileniului 3.

Plata produselor comandate se poate face atat ramburs, la primirea coletului, cat si prin ordin de plata sau direct la sediul magazinului.

Va invit asadar pe site-ul panourisolare365.ro ca sa analizati cu atentie oferta destinata acelora care doresc sa fie independenti energetic si sa nu mai plateasca facturi impovaratoare la energia electrica obtinuta in mod traditional.

Chiar merita!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.