Galati Otopeni şi retur în condiţii de maximă siguranţă şi confort

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Galati Otopeni şi retur în condiţii de maximă siguranţă şi confort

Galati Otopeni şi retur

Galati Otopeni şi retur

De multe ori, în cadrul unor călătorii, eşti incomodat de bagajele pe care trebuie să le transporţi.  Aceasta se întâmplă mai ales când trebuie să foloseşti mijloacele de transport în comun din Bucureşti.

Pe această nișă de piaţă TRANSFERO a dezvoltat  un sistem de curse rapide directe din diferite oraşe la două aeroporturi principale: Otopeni şi Cluj.

Cursele de Otopeni deservesc partea de sud a Moldovei, iar cele de Cluj o mare parte a oraşelor din Ardeal.

Galati Otopeni şi retur Preţul curselor va fi  între 2,99 € până la 21 € pentru un sens de mers, dus, sau pentru dus întors 2,99 ÷ 36 € începând cu 1 noiembrie pentru curse  Galati Otopeni

Cum se face acest lucru? Foarte simplu. Primul loc dintr-o cursă costă 2,99€, al doilea loc 3,5 €, şamd.

Galati Otopeni şi retur în condiţii de maximă siguranţă şi confort

O cursă de  transfer Galati – Otopeni poate costa diferit în funcţie de data când ai făcut rezervarea. Cu cât este mai din timp cu atât găsești bilete mai ieftine.

TRANSFERO este agenția  de turism care asigură transport Galati Otopeni în cele mai bune condiții de siguranță şi confort. Cursele de transport Galati Otopeni sunt zilnice si au fost gândite astfel încât timpul de așteptare în aeroport să fie cât mai redus.

Pentru garantarea locului în mașinile Transfero este  recomandabil să rezervi din timp bilete pentru curse Galati Otopeni beneficiind si de cele mai bune tarife.

Acelaşi regim de rezervare a biletelor va fi disponibil nu numai pentru curse Galati Otopeni,  dar şi pentru Brăila-Otopeni

Transporturile Galati Otopeni sunt prioritare la momentul actual pentru că multe persoane din această parte a ţării sunt plecate la muncă în străinătate. Cu un astfel de transport eşti sigur că vei ajunge întotdeauna la timp la destinaţia propusă.Galati Otopeni şi retur

O astfel de cursă te scuteşte de grija transportului urban din București în cazul în care vrei să circuli cu alte mijloace de transport cum ar fi trenul.

Alt avantaj este că distanţa Galati Otopeni, sau retur,  este acoperită într-un timp mult mai scurt decât orice alt mijloc de transport.

Acest lucru este realizat nu pe baza unei viteze sporite a mijlocului de transport dar mai ales o programare cât mai bună a  orelor de plecare, ţinând seama de orele celor mai aglomerate curse de avion.

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.