Diplome deosebite

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Diplome deosebite

Diplome deosebite

Participarea la diferite evenimente, cursuri, concursuri, etc. este de obicei incununata si cu obtinerea unei diplome de participare sau de onoare, in functie de caz. Acordarea de diplome este una dintre partile cele mai frumoase a participarii la cursuri de pregatire, dupa sustinerea unor examene sau ocuparea unei pozitii fruntase in urma unui concurs. Ea vine ca o recunoastere a meritelor noastre pentru rezultatele obtinute la diverse competitii sau pentru absolvirea unui nivel de educatie. Diploma se mai numea in trecut si testamur, termen ce vine din latina si care se traduce prin “noi certificam” si era acordata pentru a certifica obtinerea unor competente sau premii.

Diplome deosebite

Obiceiul de acordare a unei diplome pentru merite deosebite dateaza inca din anul 1862, cand a fost acordat primul astfel de certificat tuturor cetatenilor si soldatilor care s-au evidentiat in lupta, iar prin intermediul diplomelor primite acestia au fost promovati ca facand parte din Legiunea de Onoare a Frantei.

In prezent, diplomele nu mai sunt acordate doar de catre institutii de scolarizare sau de catre juriul unui concurs sportiv, ci poate fi eliberata si in alte conditii si de diferite persoane sau entitati culturale pentru a marca participarea la un eveniment sau rezultate deosebite obtinute.

Exista extraordinar de multe modele de diplome, iar acestea se pot personaliza dupa cererea clientului, dar in acelasi timp se pot chiar asigura prin diferite tipuri de elemente de siguranta, cu scop de anti-falsificare, cum ar fi aplicatiile folio sau hologramele. Agrafa Print, prin site-ul agrafa.ro, va pune la dispozitii servicii complete de imprimare si securizare a diplomelor, folosind atat cartoane standard (mate sau lucioase), cat si cartoane speciale (cu emboss), la preturi fara concurenta.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.