Petrecerile private cu artişti renumiţi

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Petrecerile private organizate cu ocazia diferitelor evenimente (concerte , zile ale orașului, evenimente private), sunt de multe ori pigmentate cu prezenta unor artiști, de obicei cântăreţi mai mult sau mai puţin cunoscuți. O cauză este că aceşti cântăreţi pot fi mai greu de găsit şi contactat.

petrecerile Andra

Andra

 

Petrecerile private cu artişti renumiţi, numai cu Global Booking.

petrecerile Smylei

Smylei

Site-ul pentru impresariat artistic globalbooking îşi propune să elimine aceste bariere, oferind o legătură mai apropiata cu artiştii preferaţi, printr-un serviciu de  impresariat artistic.

Pentru a contracta un artist trebuie doar să apeşi pe butonul „Vreau sa contactez un artist” unde completezi un formular.

Printre numeroşii artişti promovaţi de Global Booking pot enumera pe Delia Matache, Alexandra Stan, Andra sau formaţia Smylei.

Serviciul de impresariat artistic pe care îl oferă Global Booking  este complex şi organizat în mai multe trepte: artiști dance house club, artiști pop cover muzica ușoară, artiști muzica populara, petrecere, artiști pentru nunta.

Petrecerile. Alexandra Stan

Alexandra Stan

Despre preturi artiști este si aici o discuție. Aceste preturi artisti sunt diferenţiate în funcţie de ratingul fiecăruia, de durata pentru care pentru care se doreşte prestaţia, de natura evenimentului, etc.

Una dintre artistele cunoscute ce sunt în lista impresarilor de la Global Booking este şi Alexandra Stan, născută pe 10 iunie 1989 la Constanța. Ea este o solistă vocală și compozitoare din România. A lansat single-ul „Lollipop (Param Pam Pam)” spre finalul anului 2009. Melodia a avut un impact în România la începutul anului 2010, urcând în topurile radiourilor și ajungând până pe locul 18 în Romanian Top 100.

Ca o curiozitate pot spune că Cliche Hush Hush a fost lansată doar în Japonia.  Artista este bine cunoscută în această ţară.

Un eveniment mai neplăcut în viaţa sa a fost experienţa cu impresarul Marcel Prodan, din iunie 2013 când a fost bătută de acesta şi a stat în spitalul din Medgidia câteva zile.

Global Booking  îşi propune să reprezinte corect atât interesele artiştilor, dar şi pe cele ale persoanelor care vor să fie încântate de prestaţia acestora, în orice ocazie.

Totodată site-ul este expresia modernă a unui serviciu de impresariat artistic, realizat online, unde chiar dacă oamenii se află la sute sau mii de kilometri distanţă se simt mai apropiaţi.

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.