Invierea Domnului. Oferte turistice pentru petrecerea acesteia

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Invierea Domnului. Oferte turistice pentru petrecerea acesteia

Invierea Domnului. Oferte turistice pentru petrecerea acesteia. Ioana Hotels, Sinaia

Invierea Domnului. Oferte turistice pentru petrecerea acesteia. Sărbătoarea Învierii Domnului se apropie. Mulți caută oferte de Paste 2017 pentru petrecerea acestor zile.  Tui-Travel Center vă face oferte Paste Romania cât mai variate şi mai tentante.

Invierea Domnului.

Pentru un sejur de Paste în România sunt oferte atât la munte cât şi în Delta Dunării.

Sinaia, Buşteni, dar şi Băile Felix sau  Sf Gheorghe, Murighiol sunt destinaţii propuse de Tui Travel Center.

Oferte de Paste 2017 utile, dar şi tentante.

De obicei Paştele şi Crăciunul sunt momentele din an când familia se reuneşte în jurul mesei bogate cu bucate caracteristice acestei perioade.

Invierea Domnului. Oferte turistice pentru petrecerea acesteia

Invierea Domnului. Oferte turistice pentru petrecerea acesteia. Nufarul, Baile Felix

Din această cauză, în cadrul lor,  aceste oferte Paste Romania includ un meniu specific sărbătorii, dar şi locului.

Pentru mulţi dintre noi este suficientă doar masa, hrana trupească dar unii merg şi la lăcaşurile de cult din împrejurimile localităţilor respective pentru a asista la slujbele ce se ţin cu acest ocazii, aşa cum este Mânăstirea Sinaia din localitatea omonimă.

Orice plecare în vacanţă mai nou, înainte îi spuneam în concediu, ne ajută să reîncărcăm bateriile pentru zilele şi lunile ce urmează pline de stres şi obositoare.

Ce-i drept, în acest oferte de Paste 2017 se regăsesc şi multe opţiuni externe. Totuşi un sejur de Paste plăcut este cel în care te regăseşti în propria piele, adică printre cei cu obiceiuri asemănătoare cu ale tale. Una este să ciocneşti ouă roşii indiferent unde în România, alta este să mergi în Dubai la plajă, unde meniul este cu totul diferit.

Revenirea în ţară cu ocazia sărbătorilor tradiţionale româneşte a miilor de români ce lucrează în străinătate este semnul credinţei acestora şi  sentimentului că nicăieri nu este mai bine ca la tine acasă.

Obiceiurile se schimbă, dar eu cred ca dorul de acasă al românilor plecaţi peste graniţă nu se va ostoi vreodată.

Am avut ocayia de a petrece odată un Paste într-o ţară depărtată. Misticul şi religiozitatea momentului, aşa cum era acasă nu am avut ocazia să îl simt acolo mai ales  că eram într-o comunitate de protestanţi olandezi.

Am avut impresia că am pierdut în acel an legătura cu sufletul meu. Şi trebuie să vă spun că eu nu sunt un mare practicant al religiei creștin ortodoxe. Sunt un mirean obişnuit.

Bucurați-vă de sărbători!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.