Educatia copilului tau, cu sprijinul profesionistilor in jocuri

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Educatia copilului tau. Dino Toys Puzzle

Educatia copilului tau. Dino Toys Puzzle

Educația copilului începe de timpuriu şi la început se face prin jocurile la care are acces acesta. Pentru o dezvoltare sănătoasă a unui copil sportul este un element esențial. Trebuie numai să îndrepți atenția copilului spre aceste jocuri. Trambulina copii este o jucărie ce poate contribui la dezvoltarea interesului copilului spre activitățile fizice, benefice organismului.

Educatia copilului tau

Este uşor de spus jucarii, însă ca părinte ai o mare responsabilitate în alegerea acestora pentru a cizela caracterul copilului tău.

Trambulina pentru copii este ceva ce pare inofensiv iniţial, dar aceasta asociată cu alte jucarii pentru exterior poate determina dezvoltarea comportamentului violent, sau în cazul asocierii cu alt tip de jucarii pentru exterior poate forma un comportament normal, civilizat.

Educatia copilului tau Galt Trambulina pliabila

Educatia copilului tau. Galt Trambulina pliabila

Trambulina pentru copii este un produs comercializat de Edu class, în portofoliul cărora nu se găsesc jucarii precum puștile, săbiile, etc care pot incita la un comportament violent al micuților.

Gama jucăriilor oferite de Edu Class este destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între trei şi zece ani.

Îmi aduc aminte de jocurile copilăriei mele când mergeam pe maidan şi băteam mingea toată ziua sau jucam ţurca² sau ciucioaca¹, sau alte jocuri nevinovate.

Mai era şi jocul de-a hoţii şi vardiştii, ca şi multe altele uitate astăzi, dar care au format generaţia mea.

Trambulina copii este un joc care exploatează şi dezvoltă aptitudinile sportive ale copiilor, dezvoltând spiritul competiţional.

Un alt duşman al tinerei generaţii este şi internetul care tinde să răpească spiritul sportiv al tinerei generaţii.

Împotriva acestui flagel cei de la Edu Class ne propune jocuri educaţionale de cărţi, puzzle cu diferite poveşti, cu basme şi altele.

Aș aminti dintre acestea : Puzzle 2 in 1 – Elena din Avalor, Puzzle 3 in 1 – Cursa lui Mickey Mouse, sau  Sassi Cunoaște si explorează – Planeta Pământ, dar numai acestea.

Acum rămâne să demonstrezi măiestria ta de a fi părinte când ai la dispoziție astfel de mijloace educaționale.

 

¹ Este o prăjină pe care o puneam de un copac, iar jos puneam o scândură și formam un leagăn pe care ne dădeam în picioare.

² Ţurca joc pentru copii, in care se lovește cu un băț un alt bețișor care trebuie aruncat cât mai departe. Bețișorul trebuie adus de echipa adversa “acasă”.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.