O publicatie ce trebuie neapărat citită!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
O publicatie ce trebuie neapărat citită!

O publicatie ce trebuie neapărat citită! Kitch-ul dnei Firea!

O publicatie ce trebuie neapărat citită!

Citind de curând unele articole de pe Ştirea caldă m-am  hotărât să abordez unele teme tratate aici.

Primul articol „Lia Olguța Vasilescu este convinsă că proiectul legii salarizării unitare va fi foarte apreciat de bugetari” articol scris de Marian Neacșu,  conţine o exprimare a acesteia: “în ansamblu, nu va fi afectată nicio familie ocupaţională”. 

Deci familiile de pensionari vor fi afectate. Acestea nu sunt familii ocupaţionale. De fapt domnia sa a vrut să spună că vor fi afectate pozitiv familiile care lucrează în domeniul bugetar.

O altă remarcă care mi se pare deplasată   este aceasta:  „Astăzi, un lider de confederație, care nu apreciază creșterile de salarii, deși rostul lui pe funcție e chiar acela de a se bate pentru asta”. Doamna ministru văd că aveţi o putere de înţelegere limitată. Liderul respectiv susţinea faptul majorările salariale se referă numai la sectorul bugetar, pentru că mediul privat nu îşi va permite să suporte astfel de majorări, ceea ce va genera un şomaj sporit şi falimentarea intreprinderilor mici şi mijlocii.

Duduia ministru nu are în vedere viitorul României ci numai o propagandă desuetă şi iresponsabilă.

O publicatie ce trebuie neapărat citită!

O publicatie ce trebuie neapărat citită!

O publicatie ce trebuie neapărat citită!

Tot în Ştirea caldă la secţiunea stirile zilei am găsit un alt articol interesant:  «Șerban Nicolae, un nou afront la adresa românilor: ”Toate domnişoarele cu barbă o să protesteze”»

Autoarea articolului prezintă o mostră de impertinență a  deputatului PSD. Acesta vrând să pară un personaj glumeț aduce o ofensă imensă românilor prin această afirmație:

”Având în vedere că aceasta este săptămâna ce precede Învierea… Mă rog, şi Mântuitorul a înviat tot noaptea, s-a şi născut noaptea, toate domnișoarele cu barbă o să protesteze. Vă propun ca următoarea ședință consacrată acestei dezbateri (…) să aibă loc miercuri după-amiază (…) Miercuri, 19 aprilie, pe zi, urmează să facem o nouă dezbatere”.  

Atitudinea sfidătoare a liderilor PSD este întregită de atitudine lui Liviu Dragnea foarte bine prezentată în articolul: „Liviu Dragnea, prins cu minciunica de președintele Klaus Iohannis”. Liviu Dragnea îi reproșa șefului statului nu ar fi prevăzut o întâlnire între Comisia de la Veneţia, prezentă în România, şi judecătorii Curții Constituţionale, spunând că s-a pierdut un moment important, lucru perfect neadevărat după cum arată Preşedintele Iohanis: ”Din păcate, informaţia vehiculată de domnul Dragnea nu este corectă: preşedintele Comisiei de la Veneţia a avut ieri (n.r. – joi), la ora 12.00, o întâlnire cu preşedintele CCR, chiar la sediul Curţii”.

Pe zi ce trece ne convingem mai mult de starea de impostură a acestor personaje, aşa cum este şi Gabriela Firea care într-o încercare grobiană de a crea ceva caracteristic Paştelui, a pus să se plimbe pe străzile Bucureștiului „iepurele în car gigantic tras de o găină”, sau văruirea fațadelor clădirilor istorice!

La Ştirea caldă redactorii lucrează aproape permanent astfel că ştirile sunt proaspete sau calde, “Gata scoase din cuptor”

Ultima ştire, cea despre atacul asupra autocarului echipei Borussia Dortmund, este un articol scurt cu date exacte. Numele fotbalistului accidentat Marc Bartra apare pentru prima data într-o informație de presă.

Ştirea caldă oferă informații proaspete despre evenimente, rămânând în același timp şi imparțială, chiar dacă unii redactori au anumite convingeri politice. Critica făcută în paginile acestei publicații este una constructivă fără a fi încărcată de ură sau obsesivă cum am văzut în alte publicații.  Şi încă un lucru ce m-a surprins aici este faptul că textele sunt scrise corect fără greşeli gramaticale, aşa cum este întreaga noastră presă fie online fie tipărită.

O publicaţie care arată adevărul este una care merită a fi citită.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.