Cu Topk.ro, managerul de restaurant onorează toate comenzile de Paște

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Cu Topk.ro, managerul de restaurant onorează toate comenzile de Paște

Cu Topk.ro, managerul de restaurant onorează toate comenzile de Paște

Să fii manager de restaurant de Paște și de Crăciun înseamnă să nu ai o clipă de liniște, să-ți înlocuiești și să-i încurajezi pe rând pe toți angajații și colaboratorii, să onorezi la timp toate comenzile, dacă dorești să trăiești câteva luni din profit.

În primul rând patru oameni nu reușesc să toace manual suficientă carne pentru sutele de chifteluțe, sarmale și porții de drob comandate. O mașină de tocat carne profesională înseamnă un om în plus la telefoanele de preluat comenzile clienților, ambalat și distribuit mâncarea.

Cu Topk.ro, managerul de restaurant onorează toate comenzile de Paște

Cum să onorezi sutele de litri de fresh de portocale dorite de clienți, când storcătorul vechi se-nfundă din minut în minut, obosește repede și lucrează cu viteza melcului? Este nevoie de un storcător citrice adevărat, care poate procesa 25 de fructe pe minut. Cu siguranță că va funcționa non-stop o vreme, noroc că pe Topk.ro sunt numai produse de calitate.

Managerul trebuie să se gândească mereu la toate. Carnea a fost tocată, portocalele stoarse, dar în ce vor fi coapte produsele de patiserie și mâncarea? Nevoia de tave gastronom și de cuva inox este greu de tradus în cuvinte.

Dacă nu sunt vase suficiente se pierde mult timp cu punerea preparatelor în alte vase și curățarea și spălarea celor care au fost în cuptor, mai ales că sunt firbinți și trebuie să se aștepte răcirea lor.

Topk.ro are meritul de a reuni toate produsele necesare unei unității de alimentație publică, restaurant, patiserie, cofetărie, orice ar fi și de a le livra în momentele cheie solicitanților. Site-ul reprezintă o hartă a nevoilor managerilor acestor unități, profesioniștii oferind la nevoie și consultanță, montaj și punere în funcțiune, reparații și revizii, vânzarea pieselor de schimb pentru aparate.

Cu ajutorul lor se poate realiza și o  amenajare interioară eficientă a bucătăriei, cu rafturi și mobilier de cea mai bună calitate. Dacă nu există posibilitatea plății integrale a produselor, acestea pot fi cumpărate și  în leasing prin TBI sau printr-o companie stabilită de comun accord de client și Topk.ro.

Vezi un alt articol despre Topk.ro!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte