Produs naturist ce te poate scăpa de cancer!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Produs naturist ce te poate scăpa de cancer!

Produs naturist ce te poate scăpa de cancer! Cafea verde macinata!

Știm cu toți că beneficiile produselor naturiste sunt adevărate mine de aur pentru noi și pentru corpul uman. Există studii ce atestă că unele produse naturiste te pot ajuta să lupți împotriva obezității, împotriva bolilor cardio – vasculare, iar unele au chiar efecte anticancerigene, luptând împotriva cancerului și întărindu-ți sistemul imunitar.

Produs naturist ce te poate scăpa de cancer! Cafea verde macinata!

Astăzi aflăm împreună care este unul dintre cele mai benefice produse naturiste, care îți poate oferi o șansă în plus în lupta contra cancerului. Acest produs are proprietăți miraculoase dovedite de oamenii de știință, fiind confirmat de cele mai cunoscute laboratoare ca fiind benefic pentru corpul nostru din varii motive.

Este un bun energizant, conținând o cantitate enormă de carbohidrați, este în același timp și un produs ce echilibrează nivelul de colesterol din sânge. Și în același timp te poate ajuta la echilibrarea nivelului de zahăr din sânge.

Produs naturist ce te poate scăpa de cancer! Cafea verde macinata!

Produs naturist ce te poate scăpa de cancer! Cafea verde macinata!

Este vorba de minunata CAFEA VERDE! Cafeaua verde este un produs renumit în întreaga lume pentru proprietățile miraculoase. Este recomandată de fiecare specialist în nutriție pentru fiecare cură de detoxifiere și de slăbire. Însă studiile demonstrează că în cazul consumului de cafea verde, te poți bucura de efectele curative ale acestui minunat produs chiar și în lupta cu afecțiunile mai grave, cum ar fi cancerul.

Cafeaua verde este un supliment natural, ce provine din America de Sud. Boabele sunt recoltate direct din arborele de cafea (familia Rubiaceae, genul Coffea) și nu sunt prelucrate termic sau chimic, conținând o incredibilă cantitate de antioxidanți. Acestea sunt substanțe ce luptă împotriva radicalilor liberi și previn cancerul.

Antioxidanții sunt substanțe care luptă împotriva factorilor ce produs stresul oxidativ, menținând sănătatea și reducând puternic efectele toxice  ale radicalilor liberi. O cană de cafea verde poate furniza organismului nostru 400mg de antioxidanți.

Practic, 100 de gramde de cafea verde (boabe) conține aproximativ 350 de calorii, din acestea 28.3% reprezentând carbohidrații, iar 37.2% fiind fibre. Astfel, cafeaua verde nu este doar un medicament natural și sănătos, ci o adevărată porție de energie necesară fiecărei zile.

Așadar, consumul de cafea verde nu ar trebui să lipsească de pe lista de activități a ficărei persoane interesate de sănătatea și de bunăstarea organismului ei.

Consumați acest produs naturist pentru a vă bucura de energie întreaga zi și pentru vă întări sistemul imunitar, luptând și prevenind bolile cardio – vasculare, obezitatea și chiar cancerul!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.