Program Enel de sarbatori

1
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Program Enel de sarbatori

Program Enel de sarbatori

Constanţa, 12 aprilie 2017 – În perioada sărbătorilor Pascale, Punctele Enel din judeţele Constanţa, Călăraşi, Ialomiţa şi Tulcea vor fi închise luni, 17 aprilie 2017, zi liberă legală. 

Program Enel de sarbatori

În celelalte zile, Punctele Enel vor funcţiona după programul obişnuit:

  • De luni până vineri, programul de funcţionare este de la ora 8 la ora 16.

Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plățile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil MyEnel App – ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro secțiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.

De asemenea, în secțiunea http://www.enel.ro/ro/clienti.html sunt disponibile ofertele comerciale pentru clienții business şi rezidențiali, clienții având posibilitatea de a transmite solicitări de încheiere a unui contract de furnizare de energie electrică.

În plus, clienţii Enel Energie care doresc să îşi achite factura de energie electrică în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. Mai multe detalii despre partenerii bancari şi comerciali se regăsesc pe factura de energie eletrică precum şi în sectiunea http://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie.html

Precizăm căîn perioada în care nu este prevăzut program cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică.

Biroul de presă Enel România

 

 

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Un comentariu

  1. Pingback: Despre inchirieri masini si calatorii – Blogul lui Popa Țeapă

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte