Un brand supercunoscut mediul online românesc: Blogatu.ro

2
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Un brand supercunoscut mediul online românesc: Blogatu.ro

Un brand supercunoscut mediul online românesc: Blogatu.ro

Prima mea activitate de blogger am  început-o în 2004 cu Blogul lui Popateapa. Aşa am aflat de platforma pe care o construia la acea vreme Marius Calugaru.  Am început să scriu şi să particip la diferite concursuri pe blogul său şi pe platformă. Primul meu premiu a fost un stick de memorie de 4 Gb Hama pe care îl folosesc şi acum. Aşa a început să se construiască relaţia mea cu Marius cel care a creat  un brand super-cunoscut mediul online românesc: Blogatu.ro.

Un brand supercunoscut mediul online românesc: Blogatu.ro

Un concurs despre unele telefoane dual sim pe care le oferea atunci Allview, m-a făcut să iubesc acest brand şi de atunci am căutat să folosesc mereu telefoane aparţinând acestu brand.

Ultimul achiziționat este un Allview A6 Lite, telefon pe care îl folosesc de aproape doi ani.  Este un telefon robust de care nu îmi vine să mă mai despart.

De atunci am scris și participat la diferite concursuri alături de Blogatu. Premiile au fost destul de rare pentru că numărul de participanţi s-a mărit exponenţial. Şi nu putea câştiga oricine: trebuiau articole de valoare.

Un brand supercunoscut mediul online românesc: Blogatu.ro, promovează Allview

Un brand supercunoscut mediul online românesc: Blogatu.ro, promovează Allview

Când a început să devină mai cunoscut Marius a început să creeze tot felul de alte modalităţi de publicitate, una dintre ultimele fiind canalul de YouTube Testarea, platformă unde prezintă în special noutăţi despre tehnologia de ultimă generaţie, o  activitate mai mult decât binevenită.

De ce am hotărât să scriu acest articol despre un brand super-cunoscut mediul online românesc? Pentru mine Marius pe care am avut ocazia de al cunoaște şi personal este un exemplu de one-man show care a început o afacerea de la nimic iar pe parcurs a prosperat şi acum deja a început să aibă angajaţi, specialişti IT.

Prima mea întâlnire am avut-o cu marius şi participantii la gala laureaţilor de la  Blogawards & BlogFriday 2013 desfăşutată la sediul Seo Monitor din Bucureşti

Iata ce spuneam la vremea respectivă în articolul  Blog Friday 2013. Gala laureaților:

 “Sâmbătă 14 decembrie 2012, am fost la sediul Seo monitor, unul dintre organizatorii acestei campanii și am participat la premierea câștigătorilor, campaniei Blog Friday dar am fost ca într-un fel de club unde eu cel puțin m-am simțit excelent. Ma-am simțit mai tânăr cu toate că eram seniorul de vârstă.”

Eu am început cu Blogatu şi vedeţi că și astăzi continui cu el: Publica chiar el articole pe site-ul meu. Felicitări Marius şi la alte zeci de ani de sărbătoriri.
PS Sigur ca îmi doresc şi eu  Allview X4 Soul Style , dar să vedem cine îl primeşte

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

2 comentarii

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.