Pleci in vacanta? In vara asta ia-ti numai o geanta de voiaj

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Pleci in vacanta? Se apropie vara cu călătoriile ei cu vacantele la mare. Am decis ca anul acesta să cumpăr genti voiaj la pret avantajos, de fapt o geanta de voiaj rezistenta pentru că am un plan nou pentru vacanţa din vara aceasta:cât mai puţin bagaj.

Pleci in vacanta?

Pleci in vacanta? In vara asta ia-ti numai o geanta de voiaj

Pleci in vacanta? In vara asta ia-ti numai o geanta de voiaj

Anii trecuţi mă căram cu două genţi de voiaj iar în străinătate aveam şi bagaj de cală şi bagaj pe care îl luam cu mine în avion. La destinaţie nu foloseam nici jumătate din lucrurile luate.

Anul acesta am spus stop! O geanta de voiaj rezistenta, de calitate, este opţiunea perfectă.
De fapt ce îţi trebuie la mare? În afară de costumul de plajă, două perechi de pantaloni scurţi, câteva tricouri şi un pulover pentru serile mai răcoroase dacă ai cumva aşa ceva.  Doar nu vine ninsoarea peste tine.

Pleci in vacanta? In vara asta ia-ti numai o geanta de voiaj

Pleci in vacanta? In vara asta ia-ti numai o geanta de voiaj

Toate acestea încap într-o geanta voiaj de dimensiune medie, dar şi de calitate bună ca să nu te trezeşti cu hainele în drum dacă se rupe.

Unul dintre numeroasele sfaturi pentru o vacanta perfecta este de a nu te căra la tine cu toată garderoba de sezon. Vei avea nevoie de nenumărate genti voiaj şi vei sta mereu cu stresul de a nu pierde ceva. De obicei serile la restaurantele de lux, pe litoral nu cer o ţinută de zile mari. Şi chiar dacă ar fi aşa sunt deja nenumărate locuri unde poți închiria o ţinută specială pentru o recepție simandicoasă. Fără genti voiaj, fă ră eforturi deosebite. Şi doar nu mergi în vacanţă pentru a participa la diferite recepţii cu ştaif. Te duci în vacanţă ca să te odihneşti, să te simţi bine şi relaxat, iar pentru aceasta este suficientă o geanta voiaj.

Chiar dacă nu eşti o persoană econoama, totuşi când vorbeşti de preturi la diferite obiecte cumpărate, te uiţi şi vrei  să fie un raport cât mai bun între preturi şi calitatea mărfurilor, lucru ce se regăseşte uşor în calitatea şi preţul genţilor de voiaj comercializate de Homex.

Pe lângă genți voiaj ei comercializează şi numeroase alte produse. Începând de la lenjerii, obiecte necesare în bucătărie şi baie, pentru living şi hol dar şi pentru grădină şi terasă.

Eu am avut nevoie de o geanta voiaj acum, pe care am cumpărat-o dar sunt hotărât să revin şi pentru alte cumpărături.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte