Incaltaminte de vara: sandale de piele

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Incaltaminte de vara: sandale de piele

Incaltaminte de vara: sandale de piele

Incaltaminte de vara: sandale de piele.

Chiar dacă cu semne disperate de ninsoare, iarna parcă nu vrea să ne părăsească, totuşi primăvara vine. Pentru mine încălţămintea de vară cea mai comodă sunt nişte sandale piele dama.

Spun sandale de dama din piele pentru că sunt uşoare dar şi rezistente, ţin piciorul liber şi aerisit. De obicei nu cumpăr sandale de ocazie, dar am găsit o pereche de sandale de dama din piele la Kalapod.

Incaltaminte de vara

Incaltaminte de vara: sandale de piele

Incaltaminte de vara: sandale de piele

Am găsit la ei mai multe tipuri de incaltaminte de piele, nu numai sandale, ci în general tot felul de încălţări reunite sub termenul generic de incaltaminte femei.

Îmi amintesc că în urmă cu doi ani am cumpărat o pereche de sandale de ocazie de la un magazin de pe Lipscani. Încântată de colorit şi design m-am încălţat cu ele. Atâta au rezistat, de la magazin până la prima stație de autobuz. Au început să se dezmembreze. Pentru ca nu aveam timp atunci m-am întors peste câteva zile în locul de unde cumpărasem sandalele. Magazinul nu mai exista.

Atunci am luat decizia ca să cumpăr orice numai de la magazine recunoscute, aşa cum este Kalapod.

Ştiu că va trebui să îmi cumpăr mai spre toamnă şi incaltaminte de piele pentru acel anotimp dar mai este vreme lungă până atunci.

Am început să devin mai circumspectă când văd un magazin cu incaltaminte femei, mă uit şi revin acolo unde am găsit atât produse de calitate cât şi la modă.

De când cumpăr de la Kalapod nu mi s-a întâmplat niciodată să returnez un produs. Este drept că am ştiut şi ce să cer.

Kalapod oferă produse de calitate care se livrează prin serviciul de curierat. Dacă ai ghinionul şi nu ai ales numărul potrivit poți cere returnarea produsului şi înlocuirea sa cu altul pe măsură. Dacă nici atunci nu ştii ce vrei, se poate returna din nou pentru schimb însă trebuie să plăteşti tu transportul în valoare de 20 de lei.

Când cumperi de la ei poţi plăti produsele achiziţionate fie ramburs, fie cu card Visa sau Maestro direct pe site.

În urma unei plimbări, prin încăperile şi rafturile virtuale ale magazinului, făcute din fotoliu şi în faţa calculatorului poți cumpăra ce îţi doreşte inima şi în maxim 24 de ore le ai în braţe

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.