Romania a ales între un preşedinte nebun, Donald Trump şi o Uniune Europeană autoritară.

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Romania a ales

Romania a ales

Romania a ales între un preşedinte nebun, Donald Trump şi o Uniune Europeană autoritară. Renunţând la:

  1. Apărarea României? Amânată!
  2. Lansarea comenzilor pentru achiziţia a 4 corvete – nave multifuncționale – în valoare de 1,6 miliarde Euro de la Compania DAMEN – Olanda amânată.
  3. Achiziția a 600-800 transportare blindate de infanterie în valoare de aproximativ 2,4 miliarde Euro de la Compania RHEINMETTAL – Germania cu Uzina Automecanica Moreni), amânată.
  4. Achiziția de rachete pentru apărarea antiaeriană, amânată.
  5. Achiziția de elicoptere de atac de la Ghimbav, amânată.
  6. Achiziția celei de a doua escadrile de F 16, amânată.
    Programul de modernizare al fregatelor, amânat

Actualul Guvern PSD a ales să renunțe al aceste proiecte pentru a cumpăra doar rachete Patriot de la Preşedintele Trump.

Romania a ales

Romania a ales

Romania a ales

Nu ştiu de ce vor actuali să strice relațiile cu partenerii europeni pentru a cumpăra un armament deja depăşit de la americani.

În istoria sa România a făcut alegeri nefaste pentru poporul român. În cadrul celui de-al Doilea Război Mondial alianţa cu Germania fascistă nu a avut de adus decât prejudicii românilor. Chiar dacă România a schimbat macazul în 1944 tot a avut de plătit daune de război.

Alianţa şi înfrăţirea cu actualul Diavol cum mai este numit preşedintele nebun Donald Trump nu va avea să ne aducă decât pierderi. Atitudinea impulsivă a acestuia va duce la declanşarea conflictului nuclear mondial care va pleca din Coreea. Trump se bazează pe distanţa dintre Coreea şi SUA, dar să nu uităm că teroriştii Al-Qaeeda a distrus turnurile gemene, urmare a finanţării acestei organizaţii de către un guvern iresponsabil al SUA.

Actualii guvernanţi probabil nu ştiu probabil ce înseamnă războiul, Sau poate vor să scadă populaţia României. Acest preşedinte american care dă dovadă de instabilitate psihică ar trebui izolat şi nu să i se cânte în strună.

De ce cumpărăm rachete Patriot expirate? Aşa vrea muşchii lui Dragnea&co. De ce nu vrem să cumpărăm tehnică militară e la vecini, mai ales că unele dintre ele (blindatele de infanterie) vor fi realizate în România? Pentru că aşa vrea muşchii lui Dragnea&co. atunci de ce să lăsăm viaţa noastră în mâna unor iresponsabili? Pentru că pare-se suntem inconștienți şi nu ţinem seama de proverbul românesc : „Mai bine te cerţi cu neamurile decât cu vecinii”.

Oricum romanii au așteptat degeaba americanii peste patruzeci de ani.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.