Un pas inainte doi inapoi, dansul PSD la guvernare

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Un pas inainte doi inapoi, dansul PSD la guvernare

Un pas inainte doi inapoi, dansul PSD la guvernare

Un pas înainte doi înapoi. Cam acesta este ritmul PSD în domeniul, legislației, în realizarea obiectivelor programului de guvernare.

Cu surle mari guvernul a vrut să depună în parlament, încă înainte de Paşte legea salarizării unitare. Lucru ce nu s-a făcut, cu promisiunea că se va face acest lucru imediat după Paște. Acum vine o nouă amânare!

Un pas inainte doi inapoi

Iată ce spune  deputatul PSD Marcel Ciolacu despre acest proiect, într-un interviu de pe Digi 24:

Un pas inainte doi inapoi, dansul PSD la guvernare

Un pas inainte doi inapoi, dansul PSD la guvernare sursa foto Monitorul Expres

  • Marcel Ciolacu: Am creat un mail special, atât ministerul cât şi grupul PSD şi toate amendamentele merg pe mail atât la grup, cât şi la minister. Sunt destule.

  • Reporter: Când va fi depus proiectul de lege al salarizării?

  • Marcel Ciolacu: Când se vor termina absolut toate dezbaterile şi toate amendamentele şi după ce avem un feedback de la toate partidele.

Ce să înţeleg de aici? Că Olguţa a dat fuguţa cu proiectul la parlament fără să se fi făcut o dezbatere pe această temă? Vai mie!

Un alt proiect de lege ce vrea să fie implementat chiar de la 1 ianuarie 2018 este impozitul pe gospodărie. Aceasta va veni să anuleze anumite măsuri luate la începutul acestui an, adică scutirea de la plata impozitului şi a CASS, legea nr. 2/2017. Noua lege de impozitare pe gospodărie va anula efectele acestei legi.

Singuri care scapă de acest impozit sunt programatorii și doctorii. Iar se creează o diferenţă între cetăţenii români. Unii sunt mai presus de lege.

Proiectul de lege care prevedea crearea a 500 de creșe la nivel național a fost respins, de deputați. PSD nu a mai susținut inițiativa, deși anul trecut parlamentarii de la toate partidele adoptau Programul Național ”Creșe pentru copiii României” care prevedea construcţia a 554 cu finanţare de 175 milioane de Euro din fonduri bugetare pe perioada de 4 ani.

Acestea sunt numai câteva dintre măsurile pe care guvernul PSD-ALDE încearcă să nu le mai ducă la îndeplinire. Acestea par a fi nimic pe lângă alte taxe şi impozite pe care vrea să le introducă în mod mascat.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.