Ascensoare auto pentru parcarile din Romania şi de peste tot în lume

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Ascensoare auto pentru parcarile din Romania

Ascensoare auto pentru parcarile din Romania şi de peste tot în lume

Ascensoare auto și un mic istoric.

Liftul si deplasarea ușoara a oamenilor pe verticala a constituit o preocupare permanentă a oamenilor. Aşa aflăm conform scrierilor lui Vitruvius, matematicianul grec Arhimede a creat un lift primitiv în anul 236 I.Hr.

În 1743, Ludovic al XV-lea avea un lift primitiv numit “scaun zburător”, care fusese construit pentru a permite amantei sale să aibă acces mai rapid la camerele lui de la etajul al treilea din Versailles.

Totuşi primul lift modern a fost dat în funcţiune în anul 1857 într-un magazin din New Yok.

În România prima întreprindere care s-a ocupat de construcția si montarea de lifturi în clădiri a apărut în urmă cu peste 55 de ani: „Întreprinderea de Fabricaţie şi Montaj Ascensoare Bucureşti (IFMA)”. În anul 1998 această  intreprindere s-a privatizat, iar din 2009 a fost cumpărată de către compania Mac Puarsa din

Ascensoare auto pentru parcarile din Romania

Ascensoare auto pentru parcarile din Romania şi de peste tot în lume

Spania, care exportă ascensoare în peste 100 de state din întreaga lume.  Acum realizează ascensoare sau liftul începând de la cele din locuinţă până la lift pentru parcare, lifturi de înaltă calitate, sigure şi moderne.

Ascensoare auto pentru parcarile din Romania şi de peste tot în lume

Ascensoarele IFMA facilitează accesul în instituţii de stat precum Guvernul României, Palatul Parlamentului, ministere, dar şi în spitale, mall-uri, hoteluri, stadioane precum Arena Naţională şi Cluj Arena sau noul Tribunal din Iaşi.

Un lift pentru parcare este necesar în parcările tot mai aglomerate din România, atât în cadrul zonelor rezidențiale cât şi în centre comerciale sau clădiri de birouri. Acest lift pentru parcare asigură folosirea judicioasă a spaţiului disponibil.

Ascensoare auto sunt folosite foarte mult pe navele de transport autoturisme sau camioane, tip Ro Ro. Dar ascensoare auto nu sunt folosite numai acolo ci şi în parcările supra etajate mai ales în parcările hotelurilor şi altor construcții de acest gen.

Un lift auto este util şi la tine acasă dacă ai două autoturisme şi spaţiu mic în garaj. Montând un lift auto în garajul tău nu vei mai fi îngrijorat că una dintre maşini rămâne pe stradă.

Ascensoarele auto dau un aspect mai civilizat unui oraș mare atât datorită folosirii la maxim a spaţiului de parcare, dar şi datorită faptului că aceste parcări indică un anume nivel de cultură urbană.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.