3 sfaturi pentru o garderobă cu stil pentru un buget mic

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
3 sfaturi pentru o garderobă cu stil pentru un buget mic

3 sfaturi pentru o garderobă cu stil pentru un buget mic

Cine a spus că stilul este doar pentru cei foarte bogaţi s-a înșelat.
Nu trebuie să cheltuim o avere pentru a arăta mereu impecabil, nici să rămânem fără  salariu după o zi de cumpărături. Ideal este să știm exact de ce avem nevoie, să cumpărăm piese vestimentare ușor de asortat și versatile, astfel încât să putem jongla ușor cu ele, de la sezon la sezon.

3 sfaturi pentru o garderobă cu stil pentru un buget mic

Iată câteva sfaturi pentru a-ți putea realiza o garderobă interesantă cu bani puțini:

Magazine cu prețuri accesibile
Trebuie  să spargem mitul cum că la noi nu prea există  magazine cu haine ieftine, dar și de calitate. Pentru asta am făcut un search amănunțit al magazinelor de haine, iar rezultatul este unul surprinzător. Am găsit haine drăguțe, din materiale bune, frumos croite, la niște preturi normale chiar și pentru cineva cu un buget redus. Un astfel de exemplu este HaineSelect.ro. Sper ca și voi să fiți mulțumiți de ceea ce am găsit.

Concentrează-te pe ținutele casual
Cele mai multe dintre hainele pe care le avem în garderobă, sunt probabil cele care se încadrează în stilul casual. Acesta este foarte versatil, oferindu-ţi libertatea de a combina diverse piese şi texturi, în look-ul de zi cu zi. O ținută casual  este adecvată pentru a merge la film, la cumpărături, în vacanţă, la şcoală sau la serviciu şi prinde foarte bine orice siluetă şi caracter, tocmai pentru că are în centrul său confortul celui care o poartă. Tricoul, jeanşii, teneşii şi jachetele sunt elementele vestimentare care caracterizează stilul casual.

Caută reducerile
Deşi fiecare are stilul propriu, există anumite articole de îmbrăcăminte care nu se demodează niciodată, de aceea ele ar trebui să fie prezente în fiecare garderobă. Asta înseamnă că le cumperi o dată, dar le vei purta mai multe sezoane la rând, fără să îţi faci griji că nu ţii pasul cu moda. Pentru că tuturor ne place să ne răsfăţăm cu o haină de calitate, îţi sugerăm un alt mod smart de a face cumpărături, într-un stil mai economic: transformă-te într-un adevărat vânător de reduceri. Să fii la modă nu înseamnă că trebuie să fii cel care cumpără primul o anumită piesă vestimentară din colecţiile noi, ci poţi foarte bine să aştepţi până ce marile magazine lansează reduceri.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte