Criterii de alegere a unui gravator laser

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Criterii de alegere a unui gravator laser

Criterii de alegere a unui gravator laser

Criterii de alegere a unui gravator laser  util micilor și marilor producători și oricărui întreprinzător.

Criterii de alegere a unui gravator laser

Deși în articolele de pe internet se precizează că sunt suficiente talentul de grafician și abilitatea de utilizare a computerului pentru a grava diferite obiecte sau material cu ajutorul laserului, considerăm că trebuie să avem în vedere următoarele aspecte când alegem gravatorul laser:
-seriozitatea producătorului și distribuitorului, dacă sunt diferiți.
-suprafața de lucru
-puterile tubului laser
-reducerea timpului de lucru și mobilitatea căruciorului
-setările
-memoria și capacitatea de a salva lucrările neterminate în cazul unei pene de curent
-perioada de garanție.
Venus II este specializat în producerea ștampilelor, fiind cel mai compact echipament cu laser. Puterile tubului de laser sunt mici, iar temperatura de operare variază între 15 și 30 de grade C.
Mercury se caracterizează prin capacitatea de a grava materiale foarte lungi. Dispune de capacitatea de autifocalizare care înseamnă anularea erorii umane. Panoul de utilizare este prietenos fiind posibile modificări privind anularea unor lucrări, modificarea numărului de copii, stabilirea ordinii operațiilor. Căruciorul se poate fixa manual la locul dorit și se apasă butonul de pornire. De asemenea este prevăzut cu cele mai sigure și eficiente tuburi cu laser, tuburi LASER cu CO2 fabricate în USA.
Gravor laser Spirit se caracterizează prin variațiile puterii tubului laser de la 12 la 100 W, capacitatea de transmitere rapidă a datelor, sistem de iluminare a mesei de lucru și de curățare a acesteia, manevrabilitatea ușoară a capacului. Un produs asemănător este GRAVOR LASER SPIRIT LS.
Spirit GLS se distinge prin suprafața de lucru relativ mare și prin puterea mare a tubului laser: 30-100 W. Există multe funcții comune ale acestor echipamente laser, cum ar fi salvarea comenzilor in cazul întreruperilor de curent și transmiterea rapidă a datelor.
Alegerea gravatorului se face în funcție de criteriile enumerate mai sus, la care adăugăm obiectivele pe care ni le-am propus: personalizarea obietelor care ne aparțin, pentru cei apropiați sau la scară industrială.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.