Piata imobiliara şi site-urile de anunţuri imobiliare

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Piata imobiliara şi site-urile de anunţuri imobiliare

Piata imobiliara şi site-urile de anunţuri imobiliare

Piata imobiliara, indiferent de situaţia economică mondială, chiar şi în perioadele de criză este foarte activă. Dacă vrei să vinzi sau să cumperi, o casă, o vilă, îţi va fi mai uşor pe un site imobiliar unde torul este centralizat. Eu am folosit site-ul  Grand Imobiliar  un site de anunturi imobiliare particulari care pe lângă anunţurile de vânzare-cumpărare are şi o secţiune de închirieri.  Iată descrierea pe care o fac chiar administratorii site-ului pe prima pagină a acestuia:

„Site de anunțuri imobiliare, Grand Imobiliar va prezintă atât oferte de vânzări cât și de închirieri imobiliare în București și în alte județe din tara. Fiind specializat în anunțuri imobiliare de la particulari, Grand Imobiliar va invita sa descoperiți anunțuri de vânzări garsoniere, de vânzări apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, vânzări de case și vile, spatii comerciale, spatii de birouri, spatii industriale și terenuri. Iar dacă sunteți interesat de închirieri, avem soluții si pentru dvs. pentru ca pe site-ul nostru puteți găsi o gama variata de anunțuri de închirieri imobiliare de la proprietari. Consultați oferta noastră de anunțuri sau postați propriile dumneavoastră anunțuri imobiliare.”

Piata imobiliara şi site-urile de anunţuri imobiliare

Ca semn de seriozitate în politica site-ului este faptul că anunţurile nu sunt gratuite ci există mai multe trepte de tarifare în funcţie de vizibilitatea pe care o vrei tu.

Pe site-urile cu anunțuri gratuite poate pune oricine anunţuri şi de multe ori sunt nişte ţepe. Spre deosebire, aici pe site, datorită faptului că trebuie plătite taxe, nu oricine intră să posteze anunţuri false.

Un alt atu al acestui site cu plată este că anunţurile sunt listate permanent pe site sau până când cel care l-a postat doreşte ştergerea lui. La cele gratuite la o anumită perioadă se şterg informaţiile.

Standul Grand Imobiliar la Târgul Imobiliar PROJECT EXPO

Standul Grand Imobiliar la Târgul Imobiliar PROJECT EXPO

Avantajul cumpărării sau închirierii de locuinţe sau terenuri prin Grand Imobiliar este că singura cheltuială este cea cu publicarea anunţului, pentru restul tranzacției nu mai trebuie să plăteşti nici un comision. Tranzacția se face direct între vânzător şi cumpărător sau, după caz, între proprietar şi chiriaş.

Ofertele de pe acest site sunt variate, începând cu garsoniere apartamente 2-4+ camere, case / vile, vânzări afaceri, spatii birouri, spatii comerciale, spații industriale /producție, hoteluri/pensiuni, complex rezidențial, terenuri schimburi imobiliare

Site-ul mai are o secţiune intitulată „Consilier imobiliar” unde poţi găsi cele mai importante informaţii despre actuala piaţă imobiliară, sfaturi şi legislaţia la zi în domeniu. Informaţii atât pentru clienți cât şi pentru vânzători.

Site-ul acesta este de fapt o platformă utilă tuturor atât vânzători cat si cumpărători anunțurile fiind centralizate într-un singur loc, fiecare putând face mai uşor o selecţie în funcţie de preferinţe sau de bani.

Pentru a uşura căutarea celor interesaţi  există un link către o pagină  care adună toate anunțurile unde s-au încheiat tranzacțiile, aşa că cine caută ceva să ştie că respectiva  ofertă nu mai este valabilă, chiar dacă cel care a dat anunţul nu l-a şters încă.

Printre alte activităţi ale sale, Grand Imobiliar participă la diferite târguri cum este Târgul Imobiliar PROJECT EXPO unde organizează diferite activități care să susţină piaţa imobiliară.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.